Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Osuuskunta palaa – Keskustelutilaisuus ja kirjan julkaisu osuuskuntaliikkeestä 11.9.

Into Kustannus

Osuuskunta palaa – Keskustelutilaisuus ja kirjan julkaisu osuuskuntaliikkeestä 11.9.

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 11:15
Julkaisija: Into Kustannus

Torstaina 11.9.2014 klo 14–16 vietetään Uusi osuuskunta -kirjan julkaisutapahtumaa Helsingissä. Kirjan kirjoittajat Hanna Moilanen, Jukka Peltokoski, Jaana Pirkkalainen ja Tero Toivanen ovat paikalla kertomassa kirjasta ja sen teemoista. Keskustelua vetää tutkijatohtori Hanna Kuusela. Tilaisuus järjestetään Työväenliikkeen kirjastossa (Sörnäisten rantatie 25) ja on kaikille avoin. Tervetuloa!

Uusi osuuskunta –Tekijöiden liike esittelee osuuskunnat vaihtoehtona, jossa työtä tehdään ihmisten tarpeita eikä sijoittajien voittoja varten. Suomalaiset ruokaosuuskunnat tuottavat lähiruokaa, tietotyöläiset työllistävät itse itsensä, vanhemmat omistavat päiväkotiosuuskuntia, maaseudun asukkaat perustavat laajakaista- ja vesiosuuskuntia, ja hoivaosuuskunnat vastaavat julkisten palvelujen rakennemuutokseen. Kirjassa kerrotaan esimerkkejä myös maailmalta, kuten italialaisista sosiaalisista osuuskunnista ja argentiinalaisista tehtaista, jotka työntekijät ovat ottaneet haltuunsa.

Kirjassa osuuskuntatoiminta liitetään laajempaan jatkumoon, tekijöiden liikkeeseen. Ihmiset ovat kautta aikojen tarttuneet yhdessä toimeen ratkaistakseen ympäristönsä kriisejä. Siksi Uusi osuuskunta on monipuolinen tietopaketti: tekijöiden liikkeeseen liittyvät niin Atlantin 1700-luvun piraatit kuin yhteisötalouden ja yhteisresurssien käsitteet. Kirja antaa myös konkreettista apua osuuskunnan perustamiseen ja neuvoja osuuskuntatoimintaan.


Tapahtuman FB-sivut: https://www.facebook.com/events/1476217559317399

 

Kirjan tiedot:
Hanna Moilanen, Jukka Peltokoski, Jaana Pirkkalainen ja Tero Toivanen: Uusi osuuskunta ‒ Tekijöiden liike
Into-tieto
ISBN: 978-952-264-294-3
260 sivua | nidottu| ovh 26 euroa

Lisätiedot:
Kustannustoimittaja Maija Lähteenmäki | 050-3243007 | maija.lahteenmaki @ intokustannus.fi
Kirjan sivut: http://www.intokustannus.fi/kirja/uusi_osuuskunta/
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet @ kurvinkirja.fi
Painokelpoinen kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/UusiOsuuskunta_luonnosta_300dpi.jpg
Tekijät yhteiskuvassa: http://www.intokustannus.fi/images/kuvat/uusiosuuskunta3.jpg


Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillitöntä kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs