Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Metsästysseurat kutsuvat paikkakuntalaisia perhepäivään

Suomen riistakeskus

Metsästysseurat kutsuvat paikkakuntalaisia perhepäivään

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 09:00
Julkaisija: Suomen riistakeskus

Suomen Metsästäjäliitto ja Suomen riistakeskus kutsuivat metsästysseuroja järjestämään perhepäivän alueidensa asukkaille 13. elokuuta. Kyseessä on avointen ovien päivä metsästysseuran vieraana. Perhepäivä pidetään kaikkialla samaan aikaan, jotta seurojen hyvää työtä saadaan laajalti tunnetuksi. 

Tervetulleita ovat kaikki – tutut ja tuntemattomat, lapset ja vanhemmat. Vastaavia päiviä on pidetty myös kaksi kertaa aikaisemmin. Vuonna 2014 mukana oli 140 seuraa ja vuonna 2012 Perhepäivän järjesti 225 seuraa.

Hauskaa yhteisöllistä tekemistä

Mitään ennakkovaatimuksia tai ohjelmavelvollisuuksia ei ole, siksi päivät eroavat toisistaan eri puolella Suomea. Ohjelma voi olla makkaran paistamista, pieniä riistanhoitotöitä, metsästyskoirien esittelyä tai vaikkapa luontopolku, eli mitä vain, mikä seuralle parhaiten sopii. Osa seuroista helpottaa järjestämistä toteuttamalla yhteisen tilaisuuden esimerkiksi naapuriseurojen kanssa.

Osa seuroista tiedottaa Perhepäivistään myös paikallislehdille, mutta osa ei. Mikäli median edustajat haluavat päästä paikan päälle tutustumaan alueella järjestettävän perhepäivän kulkuun, kannattaa ottaa yhteyttä Metsästäjäliittoon, joka etsii sopivan paikallisen seuran.

Tapahtumasta voi lukea lisää Metsästäjäliiton sivuilta: http://metsastajaliitto.fi/perhepaiva 

Lisätietoja:

Kai Tikkunen, järjestötiedottaja, Suomen Metsästäjäliitto
kai.tikkunen@metsastajaliitto.fi, puh. 010 841 0056

Erkki Kiukas, riistapäällikkö, uuden metsästäjän palvelut, Suomen riistakeskus 
erkki.kiukas@riista.fi, puh. 029 431 2221

Suomen riistakeskus on itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, joka edistää kestävää riistataloutta, tukee riistanhoitoyhdistysten toimintaa ja huolehtii riistapolitiikan toimeenpanosta sekä vastaa sille säädetyistä julkisista hallintotehtävistä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs