Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Maatiloilla panostetaan johtamiseen ja turvallisuuteen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Maatiloilla panostetaan johtamiseen ja turvallisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2014 klo 12:48
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Myös maatiloilla tulee varautua ilkivaltaan ja omaisuusrikoksiin. Muun muassa näitä teemoja tuodaan esiin Maatilan johtaminen ja turvallisuus –teemapäivänä perjantaina 24.1. klo 9.00–16.00 kylpylähotelli Peurungassa. Päivän järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun Eväitä maatilayrittäjien jaksamiseen -hanke.

– Maatiloille kohdistuu mm. omaisuusrikoksia, joissa anastetaan jotain arvokasta, raja- ja sukuriitojen aiheuttamaa ilkivaltaa sekä laitonta aktivismia, Itä-Suomen poliisilaitoksen vanhempi konstaapeli Toni Reinikainen kertoo.

  – Omaisuusrikoksissa tekijöinä ovat yleensä ammatti- ja taparikolliset sekä satunnaiset päihtyneet. Raja- ja sukuriidoissa ilkivaltaan syyllistyvät asianosaiset ja vihamiehet, kun taas laitonta aktivismia harjoittavat yleensä järjestäytyneet, julkisuushakuiset organisaatiot, vanhempi konstaapeli jatkaa.

Päivän aikana perehdytään maatilayrityksen johtamiseen ja turvallisuuden edistämiseen. Esityksissä käsitellään mm. kotieläintauteja, maatilan pelastus- ja varautumissuunnitelmaa sekä riskienhallintaa.

Päivän ohjelma: http://hinkalo.fi/index.php/maatilan-johtaminen-ja-turvallisuus/

Eväitä maatalousyrittäjien jaksamiseen -hanke on Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2007-2013 mukainen koulutushanke vuosille 2012-2014. Hankkeen päärahoittaja on Keski-Suomen ELY-keskus. 

Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen!

Lisätietoja:
Minna Haapakoski, projektipäällikkö, 050 307 3066, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs