Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Maaseudun yritystukien maksaminen alkaa helmikuussa

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseudun yritystukien maksaminen alkaa helmikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 11:24
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseudun yritystukien päätöksenteon ja maksamisen aikataulut ovat selvillä. ELY-keskukset aloittavat joulukuun puolivälissä yritystukihakemusten päätöksenteon.

Yritystukien maksaminen on mahdollista helmikuun puolivälistä lähtien. Tukipäätöksen saatuaan tuensaaja voi hakea yritystuen maksua paperisella maksuhakemuslomakkeella. Maksuhakemus lähetetään postitse ELY-keskukseen. Maksuhakemuslomakkeet ovat saatavissa Suomi.fi-verkkopalvelusta (www.suomi.fi).

Maaseudun hanketuista ELY-keskukset alkavat tehdä päätöksiä tammikuussa. Hanketukien maksamisen ajankohdasta kerrotaan myöhemmin.

Uuden ohjelmakauden yritystukihakemuksia oli jätetty 9.12.2015 mennessä 1080 kappaletta. Hanketukihakemuksia oli vastaavasti 1478 kappaletta. Sähköisesti Hyrrä-järjestelmässä jätettyjen hakemusten osuus kaikista hakemuksista oli lähes 90 prosenttia.

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Yksikönjohtaja Esko Leinonen
0295 31 2402

Ylitarkastaja Per-Ola Staffans
0295 31 2289

etunimi.sukunimi(at)mavi.fi

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs