Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Maaseudun yritys- ja hanketukien haut ovat avautumassa

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseudun yritys- ja hanketukien haut ovat avautumassa

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2015 klo 09:11
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014–2020 rahoitettavien yritys- ja hanketukien haut avautuvat vaiheittain seuraavien kuukausien aikana. Suurin osa hauista alkaa huhti–toukokuussa, jolloin haettavaksi tulevat maaseudun yritystuet, osa yleishyödyllisistä investointi- ja kehittämishankkeista, valtakunnalliset koordinaatiohankkeet sekä maaseudun innovaatioryhmien (EIP) hankkeet. Elinkeinojen kehittämishankkeiden haun arvioidaan alkavan kesäkuussa.

Maaseutuvirasto tiedottaa tarkemmista hakujen alkamispäivämääristä, kun aikataulu on varmistunut.

Yritys- ja hanketukia voi tästä vuodesta lähtien ensimmäistä kertaa hakea sähköisesti Hyrrä-palvelussa. Hyrrä-palvelussa on helppo tehdä hakemus, seurata asian käsittelyä ja selata omia hakemustietoja. Lisätietoa Hyrrästä saa osoitteesta www.mavi.fi/hyrra. Tällä hetkellä Hyrrässä ovat jo käynnissä nuoren viljelijän aloitustuen ja neuvontakorvauksen haku.

Yritys- ja hanketukien hakuun voi jo valmistautua hakemalla kirjautumiseen tarvittavan Katso-tunnisteen osoitteesta yritys.tunnistus.fi. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset ja Leader-ryhmät neuvovat tukien hakemisessa ja Hyrrä-järjestelmän käytössä.

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Yritystuet:
Johtava asiantuntija Reijo Martikainen
0295 31 2415
Hanketuet:
Ylitarkastaja Noora Hakola
0295 31 2409
etunimi.sukunimi@mavi.fi  
Lisätietoa verkossa:
www.maaseutu.fi
www.mavi.fi/yritystuet
www.mavi.fi/hanketuet
www.mavi.fi/hyrra

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs