Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Kutsu vaaliohjelman julkistamistilaisuuteen huomenna

Reserviläisliitto tiedottaa

Kutsu vaaliohjelman julkistamistilaisuuteen huomenna

Kutsu.
Julkaistu: 05.03.2015 klo 10:17
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton Vahvaa puolustusta ylläpidettävä -vaaliohjelma 2015 julkaistaan huomenna perjantaina eli 6.3. klo 08.30 Pääpostin auditoriossa Helsingissä osoitteessa Postikuja 1 (C-porras). Kymmenen kohdan ohjelmalla liitto haluaa nostaa puolustuksemme tulevaisuuden isoksi teemaksi kevään eduskuntavaaleissa.

Reserviläisliiton vaaliohjelmassa vaaditaan mm. sitoutumista koko Suomen puolustamiseen, yleisen asevelvollisuuden ylläpitämiseen ja puolustusmäärärahojen lievään korottamiseen. Liitto on luvannut tukensa jokaiselle Reserviläisliiton tavoitteet hyväksyvälle kansanedustajaehdokkaalle riippumatta ehdokkaan puoluekannasta.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja suolapalaa. Lisätietoja antaa Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg 0400 640 755 tai olli.nyberg@reserviläisliitto.fi.

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 345 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Aliupseereita jäsenistä on 60, miehistöä 27 ja upseereita neljä prosenttia. Armeijaa käymättömien osuus on vajaat 10 prosenttia.

Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja koulutus. Reserviläisliitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs