Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » KUTSU: Metsänhoito- ja pienkonepäivä Rajamäellä 18.6.2013 klo 14–19

TTS Työtehoseura

KUTSU: Metsänhoito- ja pienkonepäivä Rajamäellä 18.6.2013 klo 14–19

Kutsu.
Julkaistu: 10.06.2013 klo 14:05
Julkaisija: TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura (Metka-koulutushanke) ja metsänhoitoyhdistykset Kanta-Häme, Länsi-Uusimaa ja Uusimaa järjestävät tiistaina 18.6. klo 14-19 metsänomistajille suunnatun metsäpäivän Nurmijärven Rajamäellä. Tilaisuudessa on esillä metsänomistajien käyttöön soveltuvia metsänhoidon ja energiapuun korjuun pienkoneita ja käsityövälineitä. Koneita esitellään myös lukuisissa työnäytöksissä.
Kone-esittelyjen lisäksi tilaisuudessa on tarjolla runsaasti tietoa metsänhoidosta ja kannattavasta energiapuun hankinnasta. Metka-koulutushankkeen osastolla pidetään tuoreimpiin tutkimustuloksiin perustuvia tietoiskuja energiapuun hankintaan liittyvistä kysymyksistä ja hankkeen asiantuntijat ovat tavattavissa koko tilaisuuden ajan. Metka-koulutushanke jakaa tietoa esimerkiksi energiapuun kuormainvaakamittauksesta, energiapuun korjuun ravinnekysymyksistä ja energiapuun korjuumenetelmistä ja –teknologiasta.
Metsänhoitoyhdistykset esittelevät tilaisuudessa omaa metsänhoidon palveluvalikoimaansa. Lisäksi yhdistykset järjestävät metsätaitokilpailun, jossa kaikki halukkaat voivat kokeilla metsänarviointitaitojaan.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Arto Mutikainen, TTS
puh. 050 563 0170

TTS - Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 8000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS - Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien toiminnallisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs