Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Kattavaa matkailutietoa tarjolla SAMKissa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kattavaa matkailutietoa tarjolla SAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2014 klo 11:51
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) järjestetään huomenna tiistaina sekä maaseutukehittäjien aamupäivä että maaseutumatkailun koordinointihankkeen päätösseminaari.

Molemmissa tilaisuuksissa puhuu Terhi Hook, joka toimii kehityspäällikkönä Matkailun edistämiskeskuksessa (MEK), josta tulee vuoden 2015 alusta alkaen Visit Finland/Finpro. Vaikka nimi muuttuu, sen päätehtävä on Suomen matkailullisen imagon kehittäminen maailmalla.

– Vastaamme edelleen valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun edistämisestä, hän kertoo.

Terhi Hook luettelee Satakunnan päävalteiksi meren, rannikon ja saariston ja sen luonnon, UNESCon maailmaperintökohteen ja puutalokulttuurin. – Näihin yhdistettynä Satakunnassa on vielä kulttuuria, musiikkitarjontaa, tapahtumia, mereen ja merenkulkuun liittyvää perinnettä.

Maaseudun matkailukehittäjien seminaareja on järjestetty aiemminkin, muutaman kerran vuodessa. Viimeksi tapaaminen oli keväällä Salossa.

– Tämän tapaamisen tarkoitus on kartoittaa, mihin suuntaan tapaamisia tulee jatkossa kehittää, Terhi Hook selvittää.

Matkailun lehtori Sanna-Mari Renfors pitää hyvänä, että Satakunnassa on pystytty solmimaan suhteita valtakunnallisten toimijoiden kanssa.

- Satakuntaa ollaan nostamassa valtakunnalliselle kartalle matkailussa ja samalla valtakunnallinen tieto jalkautuu maakuntaan. Satakunnan näkyvyys matkailumaakuntana kasvaa, Renfors kertoo.


Lisätiedot: Matkailuliiketoiminnan tutkimusryhmän vetäjä, lehtori Sanna-Mari Renfors 044 710 3821
 
------------------------------------------------------
 
Maaseudun matkailukehittäjien aamupäivä 9.12.


Satakunnan ammattikorkeakoulu, B208, 2. krs Tiedepuisto 3, 28600 Pori

ti 09.12.2014 klo 09.30 – 12.15

Ohjelmassa mm.

klo 10.15 Visit Finlandin ajankohtaiset asiat, Terhi Hook, kehityspäällikkö, Visit Finland ja

klo 10.30 Hyvinvointimatkailua maaseudulla – juuri päivitetyn hyvinvointimatkailun kehittämisstrategian 2014 – 2018 linjaukset ja tutkimustuloksia. Liisa Renfors/Visit Finland

Systemaattinen kansainvälistyminen – Visit Finland/Finpro Heli Mende

Puheenvuoroilla mukana myös muita valtakunnallisia toimijoita kuten YTR, Lomalaidun ja katto-ohjelmat Outdoors Finland, Culture Finland.

 

Tilaisuus päättyy viimeistään klo 12.15. Kokouksen jälkeen, kello 12.45–16.00 on mahdollisuus osallistua Satakunnan maaseutumatkailun koordinointihankkeen järjestämään seminaariin Saavutettava Satakunta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs