Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Hyvinvointitempaus maaseudun yrittäjille ja toimijoille Himos Areenalla 11.3.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Hyvinvointitempaus maaseudun yrittäjille ja toimijoille Himos Areenalla 11.3.

Kutsu.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 12:57
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Maaseudun yrittäjiä ja toimijoita kannustetaan hyvinvointiin Himos Areenalla perjantaina 11.3. kello 9.00 - 16.00. Talvipäivän tavoitteena on löytää itse kullekin sopivia tapoja työstä palautumiseen ja oman työn johtamiseen.

Teemoista alustavat hyvinvointiasiantuntija Satu Tuominen Firstbeatilta, valmentaja Matti Hirvanen Humapilta ja psykologi, tutkija Anu Kangasniemi LIKESiltä. Hyvinvointia haetaan myös tehtävärasteilta, joita käydään läpi leikkimielisessä joukkuekisassa. Tilaisuuden päättää koomikko, näyttelijä Jope Ruonansuu.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke.  Hanke on saanut tukea Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta lähes 600 000 euroa. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Hanketta toteutetaan yhdessä MTK-Keski-Suomen ja ProAgria Keski-Suomen kanssa ja toteuttavana tahona toimii kehittämistyöryhmä, johon kutsutaan osallistujat myös alueellisista maaseutuhankkeista. Koordinaatiolla edistetään Keski-Suomen maaseudun ja erityisesti ruokaketjun toimintaa mahdollisimman laajassa yhteistyössä maakunnallisesti ja valtakunnallisesti. Hanke avaa yhteisen tiedotus- ja viestintäkanavan uusimmille tutkimustuloksille, hyville käytänteille ja toimintamalleille sekä foorumin kohtaamisille.  

Ohjelma

Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan!

Lisätietoja:
Leena Pölkki, projektipäällikkö, 050 4011 894, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

@JAMK_fi  

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs