Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Haku Hämeen ammatti-instituuttiin on käynnissä

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Haku Hämeen ammatti-instituuttiin on käynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2014 klo 15:05
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Haku toisen asteen ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen alkoi maanantaina. Hämeen ammatti-instituuttiin voi hakea suorittamaan meijeristin, maaseutuyrittäjän, metsuri-metsäpalvelujen tuottajan tai puutarhurin perustutkintoa. Haku päättyy perjantaina 14.3.2014 klo 16.15. Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan kesäkuussa.

Tällä kertaa hakuoikeus valtakunnallisessa yhteishaussa on peruskoulun tai lukion päättävillä, joilla ei ole aikaisempaa ammatillista tutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa. Yhteishaun hakukone on osoitteessa www.opintopolku.fi.

Sen sijaan Hämeen ammatti-instituutin erillishaussa voi hakea suorittamaan edellä mainittuja tutkintoja, vaikka alla olisikin aiempi tutkinto. Tarkemmat tiedot koulutusohjelmista, hakumenettelystä ja koulutusohjelmien yhteyshenkilöistä löytyvät Hämeen ammatti-instituutin sivuilta.    

Hämeen ammatti-instituutissa ruokailu ja asuntolassa majoittuminen ovat opiskelijoille ilmaisia, eikä oppilaitoksessa peritä lukukausimaksua. Instituutin toimipaikat Lepaa, Evo, Mustiala ja Sairio ovat valtakunnallisesti tunnettuja. Toimipaikat sijaitsevat Hattulassa, Tammelassa ja Hämeenlinnassa. Tiivis yhteistyö Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa tuo muun muassa monipuoliset oppimisympäristöt ja voimakkaasti kehittyvät tietopalvelut myös instituutin opiskelijoiden ulottuville. Toisen asteen ammatillinen tutkinto antaa yleisen hakukelpoisuuden korkeakouluihin ja yliopistoihin.

Lisätietoja: http://www.hami.fi/

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs