Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Eläinten viikko alkaa 4.10. – SEY järjestää valtakunnallisen Eläinten viikon keräyksen eläinten hyväksi

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto

Eläinten viikko alkaa 4.10. – SEY järjestää valtakunnallisen Eläinten viikon keräyksen eläinten hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 10:16
Julkaisija: SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto kerää Eläinten viikolla 4.-10.10. lahjoituksia eläinsuojelutyöhön Suomessa.  

Eläinten viikon keräys avataan 4.10. klo 14 Helsingissä Elielinaukiolla. Kerääjät ottavat vastaan rahalahjoituksia eläinten hyväksi tehtävään työhön koko Eläinten viikon ajan 4.-10.10. klo 14-18 Helsingin Rautatieasemalla. Lahjoituksen voi tehdä myös verkossa tai tekstiviestillä. Eläinten hyväksi kerätyn rahan kertymistä voi seurata virtuaalisen keräystonkan avulla osoitteessa elaintenviikko.fi. Myös lukuisat SEYn jäsenyhdistykset eri puolilla maata järjestävät Eläinten viikon keräyksiä sekä muita omia tapahtumia.

- Me haluamme, että jokainen eläin saa hyvän elämän syntymästä kuolemaan. Sen vuoksi järjestämme keräyksen eläinten puolesta. Keräyksen tuotot käytetään Eläinten viikon kampanjatyöhön, jonka tavoitteena on parantaa nautojen hyvinvointia. Osa keräyksen tuotosta ohjataan jäsenyhdistyksillemme, jotka tekevät eläinsuojelutyötä eri puolilla maata, sanoo SEYn toiminnanjohtaja, eläinlääkäri Kati Pulli.

Eläinten viikon keräystä kutsutaan myös nimellä Tonkkakeräys. SEYn vuoden 2014 Eläinten viikon teemana on nauta, josta keräyksen nimi on johdettu.

Lisätietoja:

Lahjoitustavat Eläinten viikon keräykseen:

- omassa verkkopankissa SEYn nettisivujen kautta www.sey.fi

- 10 euron mobiililahjoitus lähettämällä viesti SEY10 numeroon 16588

- lahjoittamalla Eläinten viikon katukeräykseen elaintenviikko.fi/tonkkakerays. Osoitteesta löytyvät Eläinten viikon keräyspaikat ja -ajankohdat.

Eläinten viikko
Eläinten viikkoa vietetään tänä vuonna nautateemalla. Noin 100 000 koululaista ja opiskelijaa on saanut käyttöönsä SEYn maksuttoman nauta-aiheisen materiaalin. SEY on avannut myös Nautatieto.fi -nettisivuston kaikille naudoista ja niiden hyvinvoinnista kiinnostuneille. SEY jäsenyhdistyksineen järjestää Tonkkakeräyksen lisäksi tapahtumia, luentoja, ruokakeräyksiä ja eläinten tunnistusmerkintätapahtumia ympäri Suomen. Lue lisää: elaintenviikko.fi

Eläinten viikko järjestetään joka vuosi 4.-10.10. eläinten kunniaksi. Eläinten viikon ensimmäinen päivä 4.10. on Maailman eläinten päivä ja eläinten suojeluspyhimyksen Fransiskus Assisilaisen muistopäivä. Sitä on vietetty ympäri maailman jo vuodesta 1931. Eläinten viikko on suomalainen keksintö ja sillä on kunnioitettu eläimiä SEYn aloitteesta vuodesta 1959 lähtien. Tänä vuonna Eläinten viikon teema on nauta. 
Lue lisää Eläinten viikon tapahtumista: www.elaintenviikko.fi

SEY
SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet ja liiton toiminta kattaa koko maan. SEYllä on 42 jäsenyhdistystä ja noin 70 eläinsuojeluneuvojaa eri puolilla Suomea. Eläinsuojelutyö Suomessa on miltei kokonaan yksityisten lahjoitusten varassa. SEYllä on rahankeräyslupa 2020/2013/4665. Lupa on voimassa 27.3.2014-31.12.2015 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 

www.sey.fi

Aura Yliselä
Varainhankkija
SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto
aura.ylisela@sey.fi
p. 040 830 1709

Kati Pulli
toiminnanjohtaja 
kati.pulli@sey.fi
GSM 050 371 2740

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet ja liiton toiminta kattaa koko maan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs