Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Bisnestietoa hevosyrittäjille

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Bisnestietoa hevosyrittäjille

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2013 klo 15:53
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hevonen tuo hyvinvointia ihmisille, elannon ammattilaisille ja maisemanhoitoa maaseudulle. Hevosalan yritystoiminta muuttuu ja kehittyy. Hevostaitojen lisäksi on yhä enemmän tarvetta bisnesosaamiselle.

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Täydennyskoulutus vastaa hevosyrittäjien jatkokoulutustarpeisiin. Marraskuussa alkavassa Hevosyrittäjävalmennuksessa perehdytään hevosbisnekseen, markkinointiin, kannattavuuteen ja hinnoitteluun, unohtamatta hevosen hyvinvointia ja hevoskasvatusta. Kuuden päivän koulutuspaketin päättää opintoretki eteläsuomalaisiin yrityskohteisiin. Koulutus tapahtuu Hämeenlinnassa, ja se on suunnattu yrittäjille ja toimintaa suunnitteleville. Sisältö soveltuu ratsastuspalveluita, ravivalmennusta tai muuta, kuten matkailua, tarjoaville talleille.

HAMK on hevosalalle tuttu toimija. Maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmassa on hevostalouden suuntautumisvaihtoehto, joka tunnetaan hevosagrologien koulutuksena. Tutkimus- ja kehittämistoiminnan saralla tehdään valtakunnallista Hevosyritys huippukuntoon -hanketta, jonka osana syksyllä julkaistaan hevosyrittäjyyden tulevaisuuskatsaus. Mielenkiinnon kohteina julkaisussa tulevat olemaan yritysten laajentamis- ja vähentämissuunnitelmat ja kannattavuus- ja kysyntänäkymät.

Hevosyrittäjävalmennuksesta lisätietoja www.hevosyrittaja.fi ja www.hamk.fi

Mahdollisuuksien hevonen -video on hevosalan yhteinen viesti siitä, kuinka hevonen liikuttaa suomalaisia: http://www.youtube.com/watch?v=izh0oejQHhs. HAMK on kumppanina Suomen Hippoksen, Suomen Ratsastajainliiton ja Hippolis ry:n vetämässä kehittämisprojektissa.

Lisätietoja: Sirpa Pussinen, projektipäällikkö, p. 03 646 4280, sirpa.pussinen(at)hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs