Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maanpuolustus » Vuoden maanpuolustusteko 2012 Pohjois-Karjalan Reserviläisliitteelle

Suomen Reserviupseeriliitto ry

Vuoden maanpuolustusteko 2012 Pohjois-Karjalan Reserviläisliitteelle

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2012 klo 16:21
Julkaisija: Suomen Reserviupseeriliitto ry

Vuoden 2012 maanpuolustusteko -tunnustuspalkinto on myönnetty Pohjois-Karjalan Reserviläisliitteelle. Sen toteuttivat yhteistyössä Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri, Pohjois-Karjalan Reserviläispiiri, Pohjois-Karjalan Aluetoimisto ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen Pohjois-Karjalan koulutus- ja tukiosasto. 

Liitteen tavoitteena oli saada reservin toiminnalle näkyvyyttä ja esitellä reserviläistoiminnan eri muotoja. Liite valmistui tabloid-koossa kahdeksansivuisena ja se jaettiin sanomalehti Karjalaisen liitteenä 13.6.2012. Jakelumäärä oli 45 895 kpl.

Reserviläisliite on vahva näyttö vahvasta maanpuolustushengestä sekä aktiivisesta toiminnasta ja sen jatkumisesta Pohjois-Karjalan maanpuolustajilta sen jälkeenkin kun Pohjois-Karjalan Prikaati lakkautetaan. Värikäs liite kertoo selkeästi vapaaehtoisen maanpuolustuksen monipuolisista toimintatavoista. Lisäksi se on erinomainen esimerkki puolustusvoimien ja vapaaehtoisten toimijoiden tiiviistä ja tuloksellisesta yhteistyöstä.

Suomen Reserviupseeriliiton (RUL) perustama Vuoden maanpuolustusteko –tunnustus voidaan myöntää poikkeuksellisen ansiokkaasta maanpuolustusta, maanpuolustustahtoa tai yleistä turvallisuutta lisäävästä teosta yksityishenkilölle, yhteisölle tai projektille. Ensimmäisen Vuoden maanpuolustusteko palkintoa on myönnetty vuodesta 2001 lähtien, jolloin se myönnettiin Kadettikunnalle ansiokkaista multimedioista.

Vuoden 2012 tunnustuspalkinto luovutettiin 24.11. Panssariprikaatissa RUL:n liittovaltuuston ja -hallituksen yhteiskokouksen yhteydessä. Palkinnon luovuttivat RUL:n puheenjohtaja, professori Mika Hannula ja valtuuston puheenjohtaja Jorma Kallio ja sen ottivat vastaan Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiirin edustajat Juha Rytkönen ja Pekka Laakkonen.

Lisätietoja asiasta antaa Suomen Reserviupseeriliiton toiminnanjohtaja Janne Kosonen, puh 050 - 5810 819, janne.kosonen@rul.fi

Suomen Reserviupseeriliitto on vuonna 1931 perustettu reserviupseereiden valmiuksia kehittävä aatteellinen ja toiminnallinen maanpuolustusjärjestö. Liiton 320 jäsenyhdistyksessä on 28.000 henkilöjäsentä.

Puolustusvoimien sodan ajan joukkojen henkilöstöstä yli 95 % on reserviläisiä. Suurin osa joukkojen upseeristosta, noin 4/5, on reservin upseereita.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs