Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maanpuolustus » Maanpuolustusjuhla jalkautuu Mäntyharjuun lauantaina

Mäntyharjun kunta

Maanpuolustusjuhla jalkautuu Mäntyharjuun lauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 01.07.2015 klo 16:51
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

 

Etelä-Savon maanpuolustusjuhlan järjestävät yhteistyössä Puolustusvoimat, Mäntyharjun kunta, reserviläis- ja maanpuolustusjärjestöt sekä poliisi ja pelastuslaitos. Juhlan ohjelmassa on muun muassa puolustusvoimien toimintanäytös ja varusmiessoittokunnan musiikkiesityksiä. Tilaisuus järjestetään Kisalan pesäpallokentällä lauantaina 4.7.2015 klo 10.00-14.00. 

Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleeksi katsomaan puolustusvoimien kalustoa sekä nauttimaan sotilaskodin antimia sotilasmusiikin tahdittamana. Tilaisuus alkaa klo 10.00 Everstiluutnantti Heikki Saarennon avauksella ja lipunnostolla, jonka suorittavat Mäntyharjun partiolaiset. Kunnan tervehdyksen tilaisuuteen tuo kunnanjohtaja Jukka Ollikainen. Maanpuolustusjuhla on avoin ja maksuton kaikille.

Alueella on myös Puolustusvoimien kalustonäyttely. Näyttelyssä esitellään raivaajarobotin toimintaa sekä raskasta ja kevyttä kalustoa. Myös poliisi ja pelastuslaitos esittelevät kalustoaan juhlassa. Lisäksi paikalla ovat paikalliset reservi- ja maanpuolustusjärjestöt. Sotilaskodin autosta on mahdollisuus ostaa evästä. Tilaisuudessa on myytävänä makkaraa ja hernerokkaa.

 

Lisätiedot:

www.mantyharju.fi

Tiedottaja Päivi Visuri, Karjalan prikaati, p. 0299 431 107

Markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, olli.marjalaakso@mantyharju.fi,  +358 40 774 1902

Mäntyharju on noin 6300 asukkaan luonnonkaunis kulttuurikunta Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs