Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maanpuolustus » Kutsu tiedotustilaisuuteen 11.4.

Reserviläisliitto tiedottaa

Kutsu tiedotustilaisuuteen 11.4.

Kutsu.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 11:48
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Alle 30 prosenttia suomalaisista kannattaa NATO-jäsenyyttä mutta kannastaan epävarmoja on huomattavan paljon. Tämä selvisi Reserviläisliiton Innolink Oy:llä maaliskuussa teettämästä tutkimuksesta, johon osallistui 1.039 suomalaista. Tutkimuksen virhemarginaali on 3 prosenttia. 

Tulokset julkaistaan lauantaina 11.4. klo 13.30 Sokos Hotel Presidentissä ja samalla käydään läpi myös liiton oman jäsenkyselyn tuloksia samasta aiheesta. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita noin puoli tuntia kestävään tiedotustilaisuuteen.

Tilaisuus on osa tänä keväänä 60 vuotta täyttävän Reserviläisliiton tasavuosijuhlallisuuksia, jotka järjestetään 11.-12.4. Helsingissä ja Baltic Queen -laivalla. Reserviläisliitto 60 vuotta -risteily kokoaa laivalle noin 1.500 reserviläistä seuralaisineen eri puolilta maata, minkä myötä siitä tulee suurin vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtuma Suomessa sitten viime sotien.

Juhlallisuudet käynnistyvät 11.4. klo 12 Hietaniemen hautausmaalla, jossa lasketaan seppeleet sankariristille sekä Marsalkka Mannerheimin hautapaadelle. Paikalla on Reserviläisliiton ja sen maakunnallisten reserviläispiirien lipuista muodostettu lippulinna, reserviläisiä eri puolilta maata sekä Dragsvikin Perinnesoittokunta. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita myös tähän näyttävään tilaisuuteen.

Sokos Hotel Presidentissä pidettävän tiedotustilaisuuden, sääntömääräisen vuosikokouksen ja tervehdysten vastaanoton jälkeen osanottajat siirtyvät kuljetuksilla Helsingin länsisatamaan, jossa Dragsvikin Perinnesoittokunta musisoi klo 17 alkaen. Tiedotusvälineiden on mahdollista seurata myös laivaan nousua.

Reserviläisliiton virallinen 60-vuotisjuhla järjestetään laivalla 12.4. klo 14. Juhlapuheen tilaisuudessa pitää Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita myös itse risteilylle mutta tämä edellyttää ennakkoon tapahtuvaa yhteydenottoa Reserviläisliiton toimistoon. Liiton juhlaviikonlopun ja -risteilyn koko ohjelma löytyy osoitteesta www.reservilaisliitto.fi/risteily.


Lisätietoja:
tiedottaja Lotta Hietaniemi, 040 866 7909 tai lotta.hietaniemi@reservilaisliitto.fi
toiminnanjohtaja Olli Nyberg, 0400 640 755 tai olli.nyberg@reserviläisliitto.fi.

http://reservilaisliitto.fi/juhlavuosi_2015
www.reserviläisliitto.fi

 

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 345 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Aliupseereita jäsenistä on 60, miehistöä 27 ja upseereita neljä prosenttia. Armeijaa käymättömien osuus on vajaat 10 prosenttia.

Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja koulutus. Reserviläisliitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs