Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Ylimääräisiä junavuoroja Kotkan Meripäiville

VR Group

Ylimääräisiä junavuoroja Kotkan Meripäiville

Tiedote.
Julkaistu: 16.07.2015 klo 13:03
Julkaisija: VR Group

VR ajaa Kotkan Meripäivien 23.–26.7. aikaan ylimääräisiä junavuoroja Kouvolan ja Kotkan aseman välillä. Ylimääräiset vuorot eivät tänä vuonna kulje Kotkan satamaan.

Kouvolasta lähtee normaalin liikenteen lisäksi ylimääräinen junavuoro Kotkaan lauantaina 25.7. klo 21.10. Kotkan asemalta puolestaan kulkevat seuraavat ylimääräiset paluujunat Kouvolaan:

  • Perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 0.45 ja klo 3.05 
  • Lauantai-iltana klo 22.25 
  • Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 0.40 ja klo 03.20

Kouvolan aseman lipunmyynti palvelee perjantaina 24.7. ja lauantaina 25.7. poikkeuksellisesti klo 18 asti. Tämän lisäksi Myllykosken ja Inkeroisten asemilla myydään lippuja perjantaina ja lauantaina klo 12–18.

Ylimääräisissä junissa myydään kymmenen euron hintaisia lippuja ja niissä otetaan vastaan ainoastaan käteistä. Lisävuoroissa käyvät myös etukäteen kaikista myyntikanavista ostetut liput ja lisäksi konduktööreiltä etukäteen ostetut meno-paluuliput. 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs