Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Waltti-kortin nettitilauksen ennakkotesti – tervetuloa!

Lahden kaupunki

Waltti-kortin nettitilauksen ennakkotesti – tervetuloa!

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 09:04
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tiedotustilaisuus medialle perjantaina 29.1.2016 klo 9.00 BW Tower (Askonkatu 2) kokoushuone Tori, 6. krs. Katso kulkuopaste BW Toweriin.

Tiedotustilaisuuden tarkoituksena on esitellä ja näyttää ennakkoon Waltti-kortin tilaaminen verkkokaupasta. Nettikauppa aukaistaan tilaisuutta varten ja osallistujilla on mahdollisuus tilata sieltä henkilökohtainen Waltti-kortti. Huomioithan, että mahdollista nettitilaamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset mukaasi.

Waltin myynti verkkokaupassa alkaa helmikuun alussa

Waltti-korttien varsinainen myynti verkkokaupassa (lsl.fi) alkaa 1. helmikuuta 2016. Matkakortti on helpointa tilata ladattuna verkkokaupasta ja välttää näin jonottaminen asiakaspalvelupisteessä. Kortti postitetaan kotiin noin viikon kuluessa tilauksesta. Myös kortin jatkolataaminen onnistuu verkkokaupassa.

Myynti Lahti-Pisteessä (pääkirjaston aulassa) alkaa 15. helmikuuta 2016.

Waltti-kortti käy 29.2.2016 alkaen maksuvälineenä LSL:n liikenteessä. Matkahuollon lipputuotteet ovat edelleen voimassa. LSL:n nykyisten korttien latausmahdollisuus kuitenkin loppuu.

LSL:n nykyiset matkakortit kelpaavat liikenteessä elokuun loppuun saakka. Käyttämättä jääneitä matkoja ei hyvitetä.

Matkustajan muistilista

28.12.2015 LSL:n liikenteessä käteismaksaminen muuttui vyöhykepohjaiseen rahastukseen. LSL:n ja Matkahuollon nykyiset korttituotteet toimivat normaalisti.

1.2.2016 Verkkokauppa aukeaa, ja voit tilata uuden Waltti-matkakortin ladattuna kotiisi (lsl.fi).

15.2.2016 Waltti-korttien myynti alkaa Lahti-Pisteessä (pääkirjaston aulassa). Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja mahdolliset alennukseen oikeuttavat todistukset.

29.2.2016 Waltti-kortti käy maksuvälineenä LSL:n liikenteessä. LSL:n nykyisten korttien latausmahdollisuus loppuu.

31.8.2016 LSL:n nykyisten matkakorttien käyttö loppuu. Käyttämättä jääneitä matkoja ei hyvitetä. Matkahuollon lipputuotteet ovat edelleen voimassa myös LSL:n liikenteessä.

Lisätiedot:

Joukkoliikennesuunnittelija Roope Ahola
roope.ahola@lahti.fi, 050 398 5575

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs