Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR:s biljettförsäljning stänger på 11 stationer den 2 augusti

VR Group

VR:s biljettförsäljning stänger på 11 stationer den 2 augusti

Pressmeddelande.
Publicerad: 23.07.2014 kl. 12:17
Utgivare: VR Group

VR:s biljettförsäljning stänger den 2 augusti på 11 stationer: Imatra, Kajana, Kemi, Kervo, Kyrkslätt, Kolari, Kuppis, Pieksämäki, Björneborg, Salo och Ylivieska. Biljettförsäljningarna håller sista gången öppet fredagen den 1 augusti. Ändringarna i biljettförsäljningen inverkar inte på hur tågen åker eller på väntesalarnas öppettider. På stationerna finns fortsättningsvis VR:s biljettautomater och på orterna i fråga kan man också köpa biljetter på R-kioskerna. 

Ändringarna beror på att VR förbereder sig på den öppnade och skärpta konkurrensen inom kollektivtrafiken och genomförde därför samarbetsförhandlingar under våren. Verksamheten och organisationen förnyas eftersom redan 75 procent av biljetterna köps annanstans än på stationen. Alla våra biljettförsäljningskanaler utvecklas fortsättningsvis enligt kundbeteendet och kundförväntningarna.

Det går att köpa VR:s vanligaste fjärrtågsbiljetter och zonbiljetter till närtrafiken på R-kioskerna.  Bil- och sovplatsbiljetter köper man via VR:s egna köpkanaler eller genom att boka via kundservicen och därefter lösa ut biljetterna i en R-kiosk. De som är med i VR:s kundprogram Veturi kan identifiera sig med sitt Veturi-användarnamn när de köper biljetter i R-kiosken.

Utöver R-kioskerna kan tågbiljetter också köpas via VR:s egna försäljningskanaler: i VR:s webbshop www.vr.fi, i VR Mobil, via kundservicen, i biljettautomater samt av tågpersonalen på tåget. VR har fortsättningsvis egna biljettförsäljningsställen på 23 stationer.
 


 

VR Group är ett mångsidigt, miljövänligt och ansvarsfullt serviceföretag inom resande, logistik och infrastrukturbyggande. Koncernen har mer än 10 000 anställda. VR Group verkar i huvudsak i Finland, men också utomlands, i synnerhet i Ryssland och Sverige.

VR Groups nyhetsrum 

Kontaktuppgifter till VR:s kommunikationspersonal

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs