Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR:n hintauudistus sai innostuneen vastaanoton

VR Group

VR:n hintauudistus sai innostuneen vastaanoton

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2016 klo 13:03
Julkaisija: VR Group

VR:n tiistaina julkistamat uudet, pysyvästi edullisemmat junaliput saivat suomalaisilta innokkaan vastaanoton. VR:n verkkosivuilla vierailtiin tiistain ja keskiviikon aikana yhteensä yli miljoona kertaa, mikä ylittää kaikki aiemmat ennätykset. Uusia halvempia matkoja ostettiin lanseerauspäivän aikana lähes 60 000, mikä on tuplasti normaaliin myyntipäivään verrattuna. Eniten lippuja ostettiin Helsinki-Tampere ja Helsinki-Turku reiteille.

- Olemme valtavan iloisia tästä vastaanotosta ja kiitollisia asiakkaillemme luottamuksesta. Aiomme jatkossakin kuunnella asiakkaittemme toiveita entistä tarkemmin, sanoo VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

VR laski tiistaina kaikkien kotimaan kaukoliikenteen junalippujen hintoja pysyvästi, hinnat tippuivat keskimäärin neljänneksen. Samalla hinnoittelua yksinkertaistettiin.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. www.vrgroup.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs