Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR:lle jo miljoonas kanta-asiakas

VR Group

VR:lle jo miljoonas kanta-asiakas

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 07:44
Julkaisija: VR Group

VR:n asiakasohjelma Veturin suosio kasvaa. Pian viisi vuotta täyttävään ohjelmaan liittyi huhtikuussa miljoonas asiakas ja jo yli puolet suomalaisista tuntee ohjelman.

– VR:n pysyvästi halvemmat hinnat lisäsivät kiinnostusta entisestään ja näkyvät positiivisesti uusien veturilaisten määrässä. Juhlimme miljoonan veturilaisen joukkoa tarjoamalla asiakkaille huomenna aamukahvit kaikissa kaukojunissa, iloitsee Veturi-ohjelmasta vastaava Minna Miettinen VR:ltä.

Veturilaisista kolmannes asuu pääkaupunkiseudulla. Tilaston valossa tyypillisin kanta-asiakas on 26-vuotias naishenkilö, joka tekee keskimäärin kaksi junamatkaa vuodessa. Veturilaisten eniten suosimat yhteysvälit ovat Helsinki-Turku, Helsinki-Tampere, Helsinki-Hämeenlinna ja Helsinki-Lahti.

Maksuttoman ohjelman jäsenet voivat ostaa junalippuja helposti ja nopeasti sekä saavat säännöllisesti etuja ja yksilöityjä tarjouksia niin VR:ltä ja sen yhteistyökumppaneilta.

Veturilaiset osallistuvat aktiivisesti myös VR:n toiminnan kehittämiseen. Heidän avullaan on viime vuosina testattu niin uusia verkkosivuja kuin Allegron uutta ruokalistaakin. Lisäksi he ovat päässeet ensimmäisinä tutustumaan uusiin palveluihin kuten Roberts Coffee -kahvilavaunuun ja koeajamaan kehärataa.

Yksilöllistä palvelua VR Mobiilista

Tuoreen TNS Gallupin suunnitteleman ja teettämän Kanta-asiakasohjelmat Suomessa 2016 –tutkimuksen mukaan VR:n asiakasohjelman tuntee 51 prosenttia suomalaisista. Tunnettuus on vuodessa noussut kahdeksan prosenttiyksikköä. Saman selvityksen mukaan erilaisten mobiilisovellusten käyttö kanta-asiakasohjelmissa on yleisesti ottaen alhaista. VR Mobiili yltää kuitenkin niiden viiden mobiilisovelluksen joukkoon, jotka ovat saavuttaneet yli kymmenen prosentin käyttäjäosuuden kaikkien 18-75-vuotiaiden parissa.

– VR Mobiili –sovellus on ladattu jo 750 000 kertaa. Seuraava etappimme on parantaa henkilökohtaista asiakaspalvelua ja mahdollistaa jo tänä vuonna uudenlaisten palvelujen tilaaminen mobiilista ennen matkaa tai junassa, sanoo Miettinen.

Miljoonakahvit tarjoillaan kaikissa 27.4. klo 6-12 liikkeellä olevissa kaukojunissa, joissa on ravintola- ja kahvilapalvelut.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs