Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR Transpointin kuljetusmäärät kasvussa – VR Group palkkaa lisää veturinkuljettajia

VR Group

VR Transpointin kuljetusmäärät kasvussa – VR Group palkkaa lisää veturinkuljettajia

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 14:39
Julkaisija: VR Group

VR Groupin logistiikkadivisioonan VR Transpointin kuljetusmäärät ovat kasvussa, ja VR rekrytoi kasvavan tavaraliikenteen tarpeisiin reilut parikymmentä uutta veturinkuljettajaa. Näköpiirissä olevaa kuljettajatarvetta lähdetään täyttämään myös erilaisilla sisäisillä toimilla. Hyvien kuljetusnäkymien ja veturinkuljettajien melko suuren eläkepoistuman vuoksi uusia kuljettajia tarvitaan heti alkuvuoden 2017 aikana.

VR Transpointin rautatielogistiikan kuljetusmäärät nousivat jo tammi–kesäkuussa 7,5 prosenttia vertailukauteen verrattuna ja olivat 17,7 miljoonaa tonnia.

– Rautatielogistiikan näkymät ovat positiiviset. Vahvan orgaanisen kasvun lisäksi olemme haastavassa markkinatilanteessa onnistuneet luomaan asiakkaillemme uusia ja entistä tehokkaampia logistiikkaratkaisuja. Niiden johdosta kuljetusvolyymit ovat kasvaneet ja siksi meillä on nyt tarve rekrytoida myös uusia veturinkuljettajia, logistiikkajohtaja Rolf Jansson VR Transpointista kertoo.

Uusien kuljettajien koulutus alkaa marraskuussa, ja koulutuksen pituus on noin yhdeksän kuukautta. Erillistä hakua ei järjestetä, sillä uusien kuljettajien uskotaan löytyvän jo aikaisemmilla hakukerroilla kuljettajaksi pyrkineiden joukosta. Kuljetusvolyymien kasvun vuoksi myös VR Groupin kevään yhteistoimintaneuvotteluissa päätetyt veturinkuljettajien lomautukset perutaan lokakuusta lähtien.

VR Groupissa työskentelee noin 1200 veturinkuljettajaa. Työ on itsenäistä ja erittäin vastuullista asiakaspalvelutyötä. Veturinkuljettajat koulutetaan ohjaamaan monipuolista kalustoa ja kuljettamaan junia turvallisesti, aikataulun mukaisesti ja taloudellisesti yhteistyössä muiden henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa.VR Transpoint – kun logistiikka ratkaisee

Logistiikan moniosaaja sekä raiteilla että maanteillä. Rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. Palveluntarjoaja logistiikan kokonaisratkaisuihin: kuljetus, varastointi, kuormaus, purku, huolinta ja kuljetussuunnittelu. Liikevaihto n. 381,1 M€, henkilöstöä 1470, kuljetusmäärä 38,4 miljoonaa tonnia v. 2015. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs