Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR Groupin yhtiökokous vahvisti osingon ja henkilömuutokset

VR Group

VR Groupin yhtiökokous vahvisti osingon ja henkilömuutokset

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 15:09
Julkaisija: VR Group

VR-Yhtymä Oy:n 15. huhtikuuta Helsingissä pidetty yhtiökokous on vahvistanut yhtiön vuoden 2014 tilinpäätöksen. Yhtiökokous päätti hallituksen esityksestä, että vuodelta 2014 jaetaan osinkoa valtio-omistajalle 100 miljoonaa euroa.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hannu Syrjänen

Samalla päätettiin yhtiön hallituksen ja hallintoneuvoston kokoonpanot. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hannu Syrjänen. Jäseninä jatkavat Riku Aalto, Liisa Rohweder, Jarmo Kilpelä, Maija Strandberg ja Tuija Soanjärvi. Hallituksesta jäävät pois Antti Mäkelä ja Christer Granskog. Uusina jäseninä aloittavat Patria Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Allonen ja Oy Gard (Baltic) Ab:n toimitusjohtaja Roberto Lencioni.

Hallituksen puheenjohtajalle maksetaan palkkiona 54 750 euroa vuodessa, hallituksen varapuheenjohtajalle 25 800 euroa vuodessa ja hallituksen jäsenille 22 800 euroa vuodessa. Lisäksi hallituksen puheenjohtajalle ja jäsenille maksetaan kokouspalkkiona 600 euroa kokoukselta.

Hallintoneuvoston puheenjohtajana jatkaa Kari Rajamäki

Hallintoneuvoston puheenjohtajana jatkaa Kari Rajamäki (sd). Hallintoneuvoston jäseninä jatkavat Christina Gestrin (rkp), Inkeri Kerola (kesk), Merja Kuusisto (sd), Asmo Maanselkä (kd), Oras Tynkkynen (vihr), Timo Korhonen (kesk), Aino-Kaisa Pekonen (vas), Raija Vahasalo (kok), Pertti Hemmilä (kok), Riikka Slunga-Poutsalo (ps) ja Raimo Vistbacka (ps).

Hallintoneuvoston puheenjohtajalle maksetaan palkkiona 800 euroa kokoukselta, hallintoneuvoston varapuheenjohtajalle 600 euroa kokoukselta ja hallintoneuvoston jäsenille 500 euroa kokoukselta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs