Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Viestikapula paikansi PPO-Elektroniikan joukkueen juoksijat RunFest 2015 -tapahtumassa

PPO-Elektroniikka Oy

Viestikapula paikansi PPO-Elektroniikan joukkueen juoksijat RunFest 2015 -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 13:45
Julkaisija: PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikan tiimi juoksi torstain RunFest 2015 -joukkuekisassa puolimaratonin. Joukkueemme lähti mukaan pilke silmäkulmassa mutta jokainen itsensä haastaen. Taival taittui kaikilla ripeästi, olimme 50. joukkue maalissa. Mukana tapahtumassa oli noin 400 joukkuetta. Tanskasta Suomeen rantautunut Run Fest on työhyvinvointi- ja hyväntekeväisyystapahtuma, joka järjestetään Helsingin lisäksi Turussa ja Tampereella.

Päälle puettava paikannin 

Viestikapulanamme toimi SmartSole -kengänpohjapaikannin, joka kertoi reaaliaikaisesti juoksijan tarkan sijainnin. Tämä helpotti vuorossa olevan lähtijän valmistautumista ja myös kannustajat pysyivät tilanteen tasalla.

SmartSole tuo uuden ulottuvuuden päälle puettavaan teknologiaan. SmartSole on kehitetty tukea ja valvontaa tarvitsevien erityisryhmien kuten muistisairaiden liikkumisen seurantaan. Paikannin on tulossa syksyllä Suomen myyntiin, käynnissä on vielä testaukset erilaisissa olosuhteissa.

 

Lisätietoja SmartSolesta ja muista paikannusratkaisuista: Tekninen asiantuntija Kimmo Konttinen,
09 566 09215

 

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

PPO-Elektroniikka Oy   ̶  Turvaa ja turvallisuutta, missä ikinä oletkin
Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa valvontaelektroniikkaa. Rakennamme yksilöllisiä turvateknisiä ratkaisuja. 34 vuoden kokemus, osaava henkilökunta ja huipputuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen. www.ppo-elektroniikka.fi

 

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs