Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VIESKAN AUTOSÄHKÖ OY VALITTIIN VUODEN BOSCH CAR SERVICE -AUTOKORJAAMOKSI

Robert Bosch Oy

VIESKAN AUTOSÄHKÖ OY VALITTIIN VUODEN BOSCH CAR SERVICE -AUTOKORJAAMOKSI

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2011 klo 09:15
Julkaisija: Robert Bosch Oy

Bosch Car Service -autokorjaamot ovat toimineet maailmanlaajuisesti jo 90 vuotta. Juhlan kunniaksi Bosch valitsi Suomessa ensimmäistä kertaa tänä vuonna Vuoden Bosch Car Service -autokorjaamon. Voiton korjasi 80 korjaamon joukosta Ylivieskassa toimiva Vieskan Autosähkö Oy.

– Vieskan Autosähkö Oy:n henkilöstö jakaa samanlaisen toimintafilosofian Bosch-konsernin perustajan Robert Boschin kanssa: se, joka lakkaa parantamasta toimintansa, lakkaa olemasta myös hyvä. Vieskan Autosähkö sijoittui kaikissa asettamissamme kriteereissä eli laadussa, liikevaihdon kasvussa, koulutuksessa ja alan tapahtumiin osallistumisessa kirkkaimpaan kärkeen, Bosch Car Servicen myyntipäällikkö Aarne Reiman kertoo.

Vieskan Autosähkö on perustettu vuonna 1993, ja se työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä.

– Voitto tuli yllätyksenä, mutta kovasti siitä toki olemme ylpeitä. Kilpailu autokorjaamoiden välillä käy yhä kireämmäksi, ja omaksi kilpailueduksemme olemme valinneet korkean laadun ja ammattitaitoisen henkilöstön. Laatuun keskittyminen näyttää myös kantavan hedelmää, sillä liikevaihtomme on ollut tasaisessa kasvussa, Vieskan Autosähkö Oy:n toimitusjohtaja Matti Marjakangas sanoo.

Vuoden Bosch Car Service valittiin Suomessa ensimmäistä kertaa. Finaalivaiheeseen valittiin Vieskan Autosähkö Oy:n lisäksi 5 muuta autokorjaamoa: vantaalainen Diesel-Asennus, pietarsaarelainen Hägglundin korjaamo ja varaosaliike Oy, turkulainen Autosähkö ja dieselhuolto Häkkinen Oy, lappeenrantalainen Lappeenrannan Autosähkö Oy ja kauhajokelainen Varaosalinna Oy.

– Vuoden autokorjaamon valinnalla haluamme nostaa esiin sitä määrätietoista laatu- ja kehittämistyötä, joita suomalaisilla korjaamoilla nykyään tehdään. Tarkoituksenamme on tehdä tästä perinne ja valita jälleen ensi vuonna vuoden Bosch Car Service -autokorjaamo, Reiman toteaa.

 

Lisätietoja:

Robert Bosch Oy, myyntipäällikkö Aarne Reiman, aarne.reiman@fi.bosch.com, p. 050 351 8682

Vieskan Autosähkö Oy. toimitusjohtaja Matti Marjakangas, p. 0400 580 989

Kuvapyynnötviestinta@osg.fi, 0400 630 063 / Toni Perez

Liitetiedostot

Automotive Aftermarket toimiala (AA) tarjoaa jälkimarkkinoille ja korjaamoille eri puolilla maailmaa täydellisen diagnostiikka- ja korjaamotyökaluvalikoiman sekä runsaan varaosavalikoiman – uusista ja vaihto-osista korjausratkaisuihin – sekä henkilöautoihin että hyötyajoneuvoihin. Osaston tuotevalikoimaan kuuluu Boschin alkuperäisosina valmistettuja tuotteita sekä osaston kehittämiä ja valmistamia jälkimarkkinatuotteita ja palveluja. Osastolla on 10 000 työntekijää 140 eri maassa sekä maailmanlaajuinen logistiikkaverkosto varmistamassa, että noin 450 000 erilaista varaosaa päätyvät asiakkaille nopeasti ja ajoissa. Diagnostiikkaliiketoiminnassa AA tarjoaa testaus- ja korjaamotekniikkaa, diagnostiikkaohjelmistoja, huoltokoulutusta sekä tietopalveluja. Lisäksi osasto vastaa Bosch Car Service korjaamojen franchising-liiketoiminnasta. Bosch Car Service on maailman suurin itsenäinen korjaamoketju, johon kuuluu noin 15 000 franchising-yrittäjää. Lisäksi AA:n vastuualueeseen kuuluu yli 500 AutoCrew-yhteistyökumppania. Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin vuoden 2010 liikevaihto oli 47,3 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli noin 285 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 300 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2010 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan noin neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 3 800 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs