Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Uutta älyä ammattiliikenteeseen

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Uutta älyä ammattiliikenteeseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2014 klo 08:15
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Raskaassa kuorma-autoliikenteessä voidaan päästä yli neljänneksen säästöihin polttoainekuluissa, kun hyödynnetään Sunitin ajoneuvotietokoneiden keräämää tietoa. Kulujen lisäksi myös ympäristökuormitus alenee.

Kun logistiikkayrityksessä halutaan vähentää kuluja, Sunit Oy:n ajoneuvotietokoneiden antama informaatio johdattaa oikeisiin säästökohteisiin polttoaineen sekä huoltokustannusten suhteen.

– Suomessa raskaan liikenteen ajoneuvotalouden ohjaus on nyt nousussa, Euroopassa kasvua on ollut jo pitkään. Vientimme onkin ollut merkittävää, 50-75 prosenttia tuotannostamme, kertoo myyntijohtaja Esa Suutari. Hän korostaa, että Sunitin päätavoitteena on aina asiakkaan oman logistiikan kehittäminen.

Asiakkaamme, joilla on Ajoneuvotalous käytössä, ovat päässeet vähintään 15 prosentin, parhaat 28 prosentin säästöihin polttoaine- ja huoltokustannuksissa.

Kajaanilainen Sunit on jo parinkymmenen vuoden ajan kehittänyt ajoneuvoihin kiinteästi asennettavia tietokoneita. Samaan kokonaisuuteen on integroitu puhelin, gps, ajoneuvoliitynnät, videolaitteet, näyttöjä, äänentoistot sekä tarvittavat erikoistoiminnot esim. viranomaiskäyttöön poliiseille tai ambulansseihin. Modulaarinen tuotevalikoima mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen ratkaisun maantieliikenteen lisäksi myös erilaisille työkoneille. Pilvipalvelujen avulla päästään autojen reaaliaikaiseen seurantaan.

Auto ”kolmantena miehenä”

Viranomaisautoissa tekniikka ja sen myötä erilaisten laitteiden käyttöliittymien määrä on lisääntynyt.

Sunitin kehittämässä järjestelmässä auton ominaisuuksia, esim. sireenien, sini- ja työvalojen, videokameroita, potilastilan lämpötilaa jne. säädetään näytöltä. Järjestelmään voidaan tuoda älyä niin, että jos kuljettaja kuittaa ajon esim. 1. luokan hälytysajona, käynnistyvät tarvittavat toiminnot automaattisesti, joten kuljettaja voi keskittyä ajamiseen.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1l7GVbX
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs