Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Uusi Liqui Moly erikoisöljy uusille Volvoille

Oy Kaha Ab

Uusi Liqui Moly erikoisöljy uusille Volvoille

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 08:15
Julkaisija: Oy Kaha Ab

LIQUI MOLY tuo markkinoille uusimmille Volvo-malleille sopivan Special Tec V 0W-20 -erikoisöljyn. Se on Volvon virallisesti hyväksymä. Öljyn viskositeetti on 0W-20, joten se on erittäin ohutta. Se vähentää polttoaineen kulutusta ja voitelee moottorin kaikki osat nopeasti ja luotettavasti myös talvikäynnistyksissä.

Volvon viralliset öljyhyväksynnät henkilöautoille ovat suhteellisen uusi asia. Tähän saakka Volvo on luottanut alan ACEA-luokituksiin, eikä yritys ole laatinut omia vaatimuksia moottoriöljyille. Nyt Volvo on kuitenkin päätynyt samaan strategiaan, jota Volkswagen, BMW ja Mercedes ovat käyttäneet jo vuosia, ja on alkanut antaa omia erittäin tarkkoja ohjeita siitä, minkälaisia ominaisuuksia moottoriöljyllä tulee olla. Syynä tähän on se, että öljy ja sen ominaisuudet ovat osa uuden moottorin kehitystyötä, ja modernit moottorit reagoivat herkästi vääränlaiseen öljyyn.

LIQUI MOLYn uudella Special Tec V 0W-20 öljyllä on Volvon VCC RBS0-2AE -hyväksyntä ja se sopii siten uusimmille malleille, jotka tarvitsevat tällä hyväksynnällä varustettua öljyä. Vanhemmille malleille on ollut tarjolla jo useamman vuoden ajan Special Tec V 0W-30 joka on nyt myös saanut Volvon virallisen VCC 95200377 -hyväksynnän.

LIQUI MOLYn Special Tec -tuotevalikoimaan kuuluu öljyjä, jotka sopivat erityiselle, tarkasti rajatulle ajoneuvoryhmälle. Nimeä seuraava kirjain osoittaa, mille merkille öljy on kehitetty. Special Tec V Volvolle, Special Tec F Fordille ja Special Tec F Eco Fordin Eco Boost -moottoreille. 

 

LIQUI MOLY GmbH Ulmista Etelä-Saksasta tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita kuten moottoriöljyjä, lisäaineita, autonhoitotuotteita ja huoltotuotteita. Tuotevalikoima käsittää yli 4000 nimikettä. LIQUI MOLY kehittää ja testaa tuotteensa omissa laboratorioissa, valmistaa ainoastaan Saksassa ja markkinoi itse kaikkia tuotteita. Yli 50 vuotta sitten perustettu LIQUI MOLY kuuluu alansa johtaviin yrityksiin. Sen tuotteita myydään Saksassa ja 120 muussa maassa.

 

Lisätiedot:
Jari Veteläinen, tuotepäällikkö
jari.vetelainen@kaha.fi
09 615 68 208

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs