Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » UPS LAAJENTAA VARASTOINTIPAIKKOJA EUROOPASSA TUKEAKSEEN LÄÄKINNÄLLISTEN LAITTEIDEN TUOTANTOA

UPS LAAJENTAA VARASTOINTIPAIKKOJA EUROOPASSA TUKEAKSEEN LÄÄKINNÄLLISTEN LAITTEIDEN TUOTANTOA

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2016 klo 13:24
Julkaisija: Tiedote

 

Lehdistön yhteyshenkilö:
Antti-Matti Olkoniemi
Hill and Knowlton Strategies
+358 40 7438 342
antti-matti.olkoniemi@hkstrategies.com

 

Valmistajat pystyvät hallitsemaan varastointia paremmin ja varastoinnin sekä jakeluprosessin näkyvyys parantaa asiakaspalvelua 

HELSINKI 30.6.2016 — UPS ilmoitti tänään laajentavansa lääkinnällisten laitteiden varastointipaikkoja Euroopassa lyhentääkseen toimitusaikaa ja lisätäkseen varastoinnin näkyvyyttä. Varastointipaikat ovat strategisesti sijoitettuja rakennuksia, jotka ovat suunniteltu niin, että ne tukevat ajasta riippuvaista jakelua ja tuotteiden tehokasta varastointia. Näin yritykset saavat tuotteensa nopeammin asiakkaille ja samalla ne pystyvät paremmin hallitsemaan varastoinnin kustannuksia, säännösten noudattamista ja end-to-end-näkyvyyttä.

Ilmoitusta edelsi vuonna 2014 Yhdysvalloissa kehitetty terveydenhuoltoalalle soveltuva lääkinnällisten laitteiden varastointipaikkojen verkosto. Euroopan laajennuksen myötä UPS vahvistaa maailmanlaajuista verkostoaan, joka auttaa kenttähenkilöstön edustajia tarjoamaan alan parasta palvelua asiakkailleen ja lisäämään tehokkuutta. Asiakkaat voivat säilyttää laitteita lähempänä sairaalaympäristöä tilanteita varten, joissa ajalla on kriittisen tärkeä rooli. Kaikissa UPS:n rakennuksissa noudatetaan alan johtavia laaduntarkkailuohjelmia ja ne ovat täysin integroituja UPS:n maailmanlaajuiseen kuljetusverkostoon.

Euroopassa UPS parantaa lähimpänä sairaaloita sijaitsevia varastointipaikkoja ottamalla käyttöön laadunhallintajärjestelmän, johon kuuluvat lämpötilan tarkkailu ja tuotteiden vanhentumisesta ilmoittava järjestelmä. Tämä tekee UPS:n varastointipaikoista kustannustehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun.

“Merkittävä osuus lääkinnällisistä laitteista varastoidaan rutiininomaisesti kenttähenkilöstön edustajien ajoneuvojen tavaratiloihin – ratkaisua kutsutaan alalla ”tavaratilavarastoinniksi”, sanoo Jan Denecker, UPS Euroopan terveydenhuoltoalan markkinointi- ja strategiajohtaja. Tämä johtaa täyteen ahdettuihin varastoihin, joiden näkyvyys on hyvin minimaalinen ja kuntokaan ei ole optimaalinen. UPS:n varastointipaikkojen verkosto auttaa lääkinnällisten laitteiden valmistajia ratkaisemaan näitä haasteita.”

Tämä on uusin viimeaikaisista laajennuksista Euroopassa, joihin on kuulunut yritysostot, joiden kautta on hankittu puolalainen terveydenhuollon logistiikkapalveluihin erikoistunut Poltraf ja brittiläinen Polar Speed. UPS myös avasi lentorahdin huolintalaitoksen Schipholin kansainväliselle lentoasemalle, joka noudattaa säännöksiä ja jossa on lämpötilan tarkkailujärjestelmä. Lisäksi UPS laajensi Euroopan terveydenhuoltoalan jakelualuetta Roermondissa.

“UPS:n parhaillaan toteuttamat investoinnit Euroopassa osoittavat sitoumuksestamme tarjota oikeita maailmanlaajuisia ratkaisuja, joita terveydenhuolto- ja biotiedealan yritykset tarvitsevat vastatakseen kysyntään”, sanoo Geoff Light, UPS:n terveydenhuoltoalan strategian varajohtaja.

UPS:llä on yli 50 terveydenhuoltoon erikoistunutta varastointi- ja jakelurakennusta maailmanlaajuisesti, jotka suojaavat arvokkaita ja lämpötilaherkkiä tuotteita ja nopeuttavat jakelua loppukäyttäjille. Yrityksen terveydenhuoltoalan ratkaisuihin kuuluu myös pakkaus-, kuljetus- ja riskinhallintaratkaisuista muodostuva UPS Temperature True -palveluvalikoima.

UPS:n varastointipaikkojen verkosto, johon kuuluu maailmanlaajuisesti yli 1 000 sijaintipaikkaa, on ollut toiminnassa vuodesta 1995 lähtien ja sitä käytetään usealla alalla, muun muassa huipputeknologian, televiestinnän, ilmailu- ja avaruusteollisuuden, teollisuuden, autoteollisuuden ja ei-säänneltyjen lääkinnällisten laitteiden valmistuksen parissa. 

Lisätietoa UPS:n terveydenhuoltoalan logistiikkaratkaisuista saat osoitteesta: www.ups.com/healthcare.

 

UPS yrityksenä

UPS (NYSE:UPS) on maailman johtava logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman pakettien ja rahdin kuljettamiseen, kansainvälisen kaupankäynnin edistämiseen ja kehittyneen teknologian hyödyntämiseen liittyviä ratkaisuja tehokkaamman maailmankaupan mahdollistamiseksi. UPS:n pääkonttori on Atlantassa, Yhdysvalloissa. UPS palvelee yli 220 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti. Yritys löytyy Internetistä osoitteesta ups.com®. Yrityksen blogia voi lukea osoitteessa longitudes.ups.com. UPS:n uutiset löytyvät osoitteesta pressroom.ups.com.

# # #

Osoitelähde: Terveystoimittajat ry

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs