Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » UNICEF Karting-päivä

Lahden kaupunki

UNICEF Karting-päivä

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 15:04
Julkaisija: Lahden kaupunki

Pippon moottoriurheilukeskuksessa vietetään sunnuntaina 1.6. kello 11–16 UNICEF Karting-päivää. Tapahtuman toteuttavat Lahti UNICEF-kaupunki ja Lahden Formula K-kerho.

Ohjelmassa on Tähtien karting-kilpailu, jossa ajamassa ovat UNICEF-kaupunkivuoden lähettiläät Brädi, Jan Latvala ja Heidi Pakarinen. Heille vastusta tulevat antamaan Janne Ahonen ja Pasi ”Nupe” Nurminen. Lisäksi yksi paikka kisaan on tarjolla jollekin onnekkaalle täysi-ikäiselle arvan ostajalle.

Huutokaupassa voi huutaa Formula 1 -aiheista tavaraa. Paikalla on myös UNICEFin Lahden paikallisryhmän vapaaehtoiset myymässä Anna ja Toivo – nukkeja ja kertomassa kaupunkivuoden tapahtumista.

Arpajaisten, huutokaupan ja vapaaehtoisen pääsymaksun tuotto ohjataan suoraan Lahden UNICEF-kaupunkivuoden Schools for Asia – ohjelmaan.

Päivän aikana voi myös tutustua Janne Ahosen junioritiimin kiihdytyskalustoon, Lahti Racing – speedwaykalustoon, rata- ja kartingautoilun kalustoon, katsella pienten ajokoululaisten ajonäytöstä sekä nauttia Brädin live-esiintymisestä. Tapahtuman juontaa Antero Mertaranta.

Lahti on UNICEF-kaupunki vuonna 2014. Tavoitteena on lisätä kaupungin lapsimyönteistä ja kansainvälistä imagoa sitouttamalla erilaisia toimijoita lapsen edun hyväksi. Perustana työlle on lapsen oikeuksien sopimus.

Lahden Formula K-kerhon yhdistää Lahden seudun kartingautoilun harrastajat ja kilpailijat, luo yhteishenkeä sekä ohjaa nuoria kehittävän harrastuksen pariin.

Tutustu fb-tapahtumasivustoon >>

Lisätiedot
Piia Koponen, UNICEF-koordinaattori, puh. +358 44 416 3599
piia.koponen(at)lahti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs