Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Tule tutustumaan VR Trackiin Rata 2016 -tapahtumassa

VR Group

Tule tutustumaan VR Trackiin Rata 2016 -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 13:15
Julkaisija: VR Group

Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista VR Track on mukana Rata 2016 tapahtumassa. Liikenneviraston järjestämä tapahtuma pidetään Turun Logomossa 19.1.-20.1.2016. VR Trackilla on tapahtumassa yhteensä 15 esitystä, muun muassa älyliikenteestä ja big datasta. Näyttelyosastolla esitellään niin meneillään olevia projekteja ja inframalliosaamista kuin uusinta visualisointitekniikkaa.

VR Trackin osastolla pääsee virtuaalilasien ja 360-videon avulla kokemaan, miltä Turun raitiotie näyttäisi kaupunkilaisen silmin. Kauppatorin ympäristöön sijoittuva elämyksellinen virtuaaliesitys käyttäjän näkökulmasta on visualisoitu yhteistyössä Viasys VDC Oy:n kanssa. Näyttelyalueella voi tutustua myös turvallisuutta parantavaan pysäytyslaitteeseen.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan osoitteessa vrtrack.fi. Ellet pääse osallistumaan tapahtumaan, seuraa VR Trackiä sosiaalisessa mediassa Twitterissä ja Linkedinissä.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs