Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Trafi: Turvallista matkaa joulupukille

Trafi

Trafi: Turvallista matkaa joulupukille

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2013 klo 11:22
Julkaisija: Trafi

Ilmatila on varattu, reki on tarkistettu ja kaikki tarvittavat kulkuvälineet katsastettu. Trafi on varmistanut, että joulunaikaan myös joulupukilla on turvallinen matka oli hän liikkeellä lentäen, raiteitse, meritse tai Korvatunturilta mutkittelevia teitä pitkin kulkien.

Joulupukki joutuu joulun säästä riippuen valitsemaan sopivat kulkutavat, joten Trafi on varmistanut, että joulupukilla on pätevyydet kuljettaa kaikkia kulkuvälineitä ilmalaivasta veturiin. Pukin ikä aiheutti hiukan ylimääräisiä haasteita, mutta koska hän on skarppi ja hyvässä kunnossa, onnistui pätevyyksien uusiminen hyvissä ajoin ja ongelmitta. Trafi muistuttaa myös, että pukin lahjakuorman tulee olla sidottu hyvin ja mahdolliset vaaralliset aineet pakattu oikein kulkivat ne sitten meritse, maitse tai ilmasiltaa pitkin.

Liukuesteet kengissä ovat jäisille kotipoluille ehdottomat. Trafi muistuttaa, että pukki muistaisi pitää myös riittävästi taukoja. Pukin rekeen on asennettu tietenkin digipiirturi ja kaiken varalta mukana on pelastusliivit ja alkolukkokin. Pienenä yksityiskohtana Trafi vielä painottaa, että Petterin nenä on E-hyväksytty ja loistaa kirkkaasti turvaten joulupukin matkan pimeälläkin kelillä.

Liikenteen turvallisuuden nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä niin merenkulun, tieliikenteen, rautateiden ja ilmailun osalta saa tietoa Trafin vastavalmistuneista turvallisuuskatsauksista: http://www.trafi.fi/tietoa_trafista/turvallisuuden_vuosikatsaukset

Turvallista joulua kaikille!

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Anna Jokela, p. 029 534 6222, anna.jokela(at)trafi.fi
viestintäpäällikkö Reetta Salonen, p. 029 534 7051, reetta.salonen(at)trafi.fi

Trafi kehittää aktiivisesti liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä ja vastaa liikennejärjestelmän viranomaistehtävistä. www.trafi.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs