Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Trafi laski rekisteröintien hintoja

Trafi

Trafi laski rekisteröintien hintoja

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2011 klo 14:57
Julkaisija: Trafi

Kesäkuun alusta alkaen auton sähköisen liikennekäytöstäpoiston ja liikennekäyttöönoton sekä rekisteröintitodistuksen tilaamisen kadonneen tai turmeltuneen tilalle voi tehdä verkossa huomattavasti edullisemmin.

Trafin tarjoamien sähköisten rekisteröintipalveluiden hinta laskee 1.6.2011 alkaen 4,00 euroon (aiemmin 6,70 euroa).

Sähköisten rekisteröintipalveluiden lisäksi myös muita rekisteröinnin asiakashintoja alennetaan. Kesäkuun alusta liitteetön rekisteri-ilmoitus maksaa 11,20 euroa, sarjakilvet/ennakkoilmoitetun ajoneuvon kilpi 7,00 euroa ja erikseen tilattava kilpi/koenumerokilpi 9,00 euroa. Erityiskilpipäätöksen uusi hinta on 900 euroa.

Sähköinen rekisteri-ilmoitus entistä edullisemmin     

Henkilöasiakkaat voivat tehdä auton liikennekäytöstäpoiston ja liikennekäyttöönoton sekä tilata uuden rekisteröintitodistuksen kadonneen tai turmeltuneen tilalle kätevästi ja ympäristöystävällisesti verkossa. Kesäkuun alusta alkaen palvelu on myös entistä edullisempi hinnan laskiessa 6,70 eurosta 4,00 euroon.

Lisätietoja sähköisistä rekisteröintipalveluista osoitteesta www.trafi.fi/sahkoisetpalvelut

Rekisteröinnin uudet asiakashinnat 1.6.2011 alkaen

Myös rekisteröintitoimipisteissä tehtävien rekisteröintitapahtumien asiakashinnat laskevat kesäkuun alusta.

Liitteettömän rekisteri-ilmoituksen uusi hinta on 11,20 euroa (aiempi 12,00 euroa). Sarjakilvet ja ennakkoilmoitetun ajoneuvon kilvet maksavat kesäkuusta alkaen 7,00 euroa (aiempi 8,00 euroa). Erikseen tilattavan kilven tai koenumerokilven saa jatkossa 9,00 eurolla (aiempi 10,50 euroa).
Liitteellisen rekisteri-ilmoituksen ja siirtoluvan hinta säilyy muuttumattomana eli 17,40 eurona.
Lisätietoja rekisteröintitoimenpiteistä www.trafi.fi/rekisterointi

Erityiskilpipäätös jatkossa 900 eurolla

Trafilta voi tietyin edellytyksin hakea ajoneuvoon haluamansa rekisteritunnuksen eli erityiskilven. Erityiskilpipäätös on ajoneuvokohtainen ja maksaa 1.6.2011 alkaen 900 euroa (aiemmin 1 000 euroa). Tämän lisäksi tulevat rekisteröintimaksu 17,40 euroa ja kilpimaksut 9,00 euroa jokaisesta kilvestä. Erityiskilpipäätöksellä annettua rekisteritunnusta ei voi siirtää toiselle ajoneuvolle ilman uutta erityiskilpipäätöstä.

Erityiskilpeä voi hakea sähköisesti. Sähköisen erityiskilpihakemuksen voi täyttää Trafin internetsivuilla osoitteessa www.trafi.fi/lomakkeet sekä osoitteessa www.suomi.fi.

Lisätietoja
Yksikönpäällikkö Simo Karppinen, puh. 020 618 5343, simo.karppinen(at)trafi.fi
Kehityspäällikkö Tomi Harju, puh. 020 618 5260, tomi.harju(at)trafi.fi

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi kehittää aktiivisesti liikennejärjestelmän turvallisuutta, vastaa sen sääntely- ja valvontatehtävistä sekä edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä. www.trafi.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs