Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Toriparkkityömaan tilannekatsaus

Lahden kaupunki

Toriparkkityömaan tilannekatsaus

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 11:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Toriparkin työmaalla on maalis- huhtikuun aikana jatkettu elementtiasennusta, ja asennukseen liittyviä valutöitä. Porrashuoneiden elementtiasennus valmistui maaliskuun lopussa, ja parkkihallin osalta kaikki pilarit ja palkit saadaan asennettua viikolla 15. Parkkihalliin jää aukko kuorilaattoihin työmaatien ajoluiskan kohdalle. Elementtiasennuksessa pidetään tämän jälkeen tauko, mutta ne jatkuvat toukokuun puolenvälin jälkeen.

Huhtikuussa on Torikadun reunasta aloitettu raudoitustyöt. Niitä jatketaan yhtenäisesti holvin kannella ja väliholvilla huhti- toukokuussa. Holvin kannen valutyöt aloitetaan viikolla 15. Holvi- ja lattiavalutyöt jatkuvat näillä näkymin kesäkuulle asti. Valupäiviä on yli 30 työpäivää ja niinä päivinä työt aloitetaan jo kello kuudelta. Työpäiviä jatketaan tarvittaessa pinnan teon osalta iltaisin. Huhti- ja toukokuun aikana tehdään myös kannen vedeneristys ja täyttötöitä. Toukokuussa aloitetaan täytöt parkkihallin ja katualueen väliseen kaivantoon.

Liikennejärjestelyt
Liikennejärjestelyt eivät huhtikuun aikana muutu. Aleksanterinkatu on yksisuuntainen ja Alatorin reunan Rauhankadun jalkakäytävä on suljettu. Aleksanterinkadun yksisuuntainen liikennejärjestely jatkuu tämän hetkisen tiedon mukaan elokuulle.

Rauhankadun kautta työmaalle ajetaan viikon 15 aikana elementti - betoni- ja kiviaineskuormia. Elementtien asennuksen aikana Rauhankadun työmaaliittymän kohdalla on liikenteessä noudatettava erityistä varovaisuutta. Kääntyminen työmaalle on aikaa vievää ja hankalaa, sillä osan autoista pitää jopa peruuttaa sinne. Elementtiasennuksessa pidettävän tauon aikana työmaalle ajetaan betoni- ja kiviaineskuormia. Valupäivinä työmaalle tulee parikymmentä betonikuormaa.

Lisätietoja: Toriparkkiurakka: projektipäällikkö Ari Anttilainen 050 331 6742, ari.anttilainen@fira.fi

Kaupungin työt: Riitta Niskanen, projektipäällikkö, p. 050 559 4200 

Lahti uudistuu

http://www.toriparkki.info/

Tekninen ja ympäristötoimiala 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs