Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Topi Simola VR:n lähiliikennejohtajaksi

VR Group

Topi Simola VR:n lähiliikennejohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 11:30
Julkaisija: VR Group

VR:n lähiliikenteen johtaja vaihtuu. Tehtävässä aloittaa 15. maaliskuuta Topi Simola (37). Hän on aiemmin toiminut VR Groupin kehitysjohtajana.

Simola ottaa vetääkseen uudistettavan lähiliikenneorganisaation, johon kootaan kaikki liikenteen hoitamisessa tarvittavat toiminnot. Yksikkö operoi HSL:n ostamaa lähijunaliikennettä sekä vastaa VR:n vyöhykeliikenteestä Helsingistä Riihimäelle, Lahteen ja Kirkkonummelle. Lähiliikenteessä tehdään vuosittain noin 50 miljoonaa matkaa. Henkilökuntaa on noin 700.

VR valmistautuu alkavaan lähiliikenteen kilpailuttamiseen. Helsingin Seudun Liikenne HSL on ilmoittanut aloittavansa kilpailutuksen vuonna 2015 ja kilpailutetun liikenteen on määrä alkaa vuonna 2018.

Tehtävässä tähän asti toiminut Antti Korhonen siirtyy VR:n matkustajaliikenteen projektitehtäviin. Hän toimii suoraan divisioonajohtaja Antti Tiitolan alaisuudessa. Korhonen on vastannut lähiliikenteestä vuodesta 2011 lähtien.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. Konsernissa työskentelee yli 10 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

VR Groupin uutishuone

Yhteystiedot VR Groupin viestintään

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs