Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Tiedote_20.3.2014: Martela-konserniin kuuluva Muuttopalvelu Grundell Oy keskittää henkilöstöhankintansa Opteamille ja VMP:lle

OPTEAM

Tiedote_20.3.2014: Martela-konserniin kuuluva Muuttopalvelu Grundell Oy keskittää henkilöstöhankintansa Opteamille ja VMP:lle

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 08:09
Julkaisija: OPTEAM

Tiedote 20.3.2014 / Julkaisuvapaa heti

Martela konserniin kuuluva muutto- ja tilamuutospalveluita tuottava Muuttopalvelu Grundell Oy:n henkilöstöhankinta keskitetään henkilöstöpalveluita tarjoaville Opteamille ja VMP:lle 31.3.2014 alkaen. Grundell Henkilöstöpalvelut Oy on tähän asti huolehtinut Muuttopalvelu Grundell Oy:n tilapäistyön-tekijätarpeista, mutta jatkossa nämä palvelut hankitaan kahdelta alan merkittävältä toimijalta. Keskittäminen toteutetaan Grundell Henkilöstöpalvelut Oy:n liiketoimintojen kaupalla VMP:lle ja Opteamille ja sitä jatketaan henkilöstöpalveluyhteistyösopimuksella. Liiketoimintakauppa koskee erikseen töihin kutsuttavia eli kiire- ja lisäresursseja. Yhteistyön myötä Opteamin ja VMP:n palvelukseen siirtyy Grundellilta 250 muuttopalvelualan kokenutta osaajaa.

- Halusimme tällä yrityskaupalla mahdollistaa Muuttopalvelu Grundellin tarvittaessa töihin kutsuttavien työntekijöiden entistä paremmat työnsaantimahdollisuudet vastuullisten henkilöstöpalvelualan toimijoiden toimesta. Opteamilla ja VMP:llä on rekrytointiosaamista, joka tehostaa työntekijöiden perehdytystä ja koulutusta näihin tehtäviin sekä mahdollistaa heidän työskentelyn hiljaisempina aikoina muissa yrityksissä. Merkittävää yhteistyössä on myös Muuttopalvelu Grundellin ja Opteamin toiminnanohjausjärjestelmien integraation kehittäminen. Myös tämä yhteistyön muoto luo edellytykset pitkäaikaiseen kumppanuuteen, Muuttopalvelu Grundellin toimitusjohtaja Janne Tiri toteaa.

Tirin mukaan Grundell pystyy nyt kohdistamaan kaikki voimavaransa asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen, kun osaavan henkilöstön rekrytoinnin hoitavat alan ammattilaiset.

- Henkilöstön rekrytointi on Opteamin ydinosaamista. Rekrytoinnista vapautuva ajansäästö on merkittävä etu Grundellille, ja Opteamin kautta avautuvat muut työllistymismahdollisuudet ovat tärkeä tekijä ammattitaitoisen henkilöstön sitouttamisessa kausivaihteluille herkällä toimialalla. On hienoa, että tässä yhteistyössä yhdistyvät kolmen suomalaisen vastuullisen yrityksen vahvuudet, Opteamin logistiikkatoiminnoista vastaava Ilkka Mikkola toteaa.

Grundell Henkilöstöpalvelut Oy:n koko henkilöstö siirtyy ulkoistuksen myötä Opteam Yhtiöt Oy:n tai VMP Groupin palvelukseen vanhoina työntekijöinä 31.3. alkaen. Kaikkia työntekijöitä tiedotetaan myös henkilökohtaisesti työnantajan vaihtumisesta.

 

Lisätiedot:

Janne Tiri, toimitusjohtaja, Muuttopalvelu Grundell Oy, puh. +358 40 555 2722
Harri Hirvonen, talousjohtaja, Opteam, puh. +358 50 322 3282

 

Opteam on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimiala-osaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Sodankylään. Suomen lisäksi meillä on vankka jalansija Puolassa, Slovakiassa ja Filippiineillä. Opteamin liikevaihto oli 65 milj. € vuonna 2013. www.opteam.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs