Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Sujuvat reitit kesäruuhkiin V-Trafficin reaaliaikaisen liikennetiedon avulla

V-Traffic

Sujuvat reitit kesäruuhkiin V-Trafficin reaaliaikaisen liikennetiedon avulla

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2016 klo 14:20
Julkaisija: V-Traffic

Juhannuksena liikenne ruuhkautuu oletettavasti kaikilla pääteillä. Myös tietyöt sekä suuret kesätapahtumat kuten konsertit ja urheilukilpailut aiheuttavat liikenteen jonoutumista. Koko Suomen reaaliaikainen liikennetieto löytyy v-traffic.fi:stä, mobiililaitteiden sovelluskaupoista sekä usean automerkin satelliittinavigointijärjestelmistä.

V-Traffic -liikennetieto auttaa kesämatkustajia kertomalla ruuhkien lisäksi onnettomuuspaikoista, kapenevista ja suljetuista teistä sekä edessä olevista tietöistä. Pohjoiseen matkustaville porovaroitukset kertovat korkeasta kolariskistä ja näyttävät ne tieosuudet, joilla on viime päivinä ajettu porokolareita. Älypuhelinsovelluksista voi tarkistaa myös nopeusvalvontakameroiden sijainnit sekä suurten yleisötapahtumien vaikutukset liikenteeseen ja pysäköintimahdollisuuksiin.

“V-Trafficin liikennetieto auttaa valitsemaan sujuvamman ja turvallisemman ajoreitin reaaliaikaisen liikennetilanteen perusteella. Keräämme tietoa erilaisista luotetuista lähteistä kuten viranomaisilta, liikkuvista ajoneuvoista, kaupungeilta ja suoraan tielläliikkujilta”, kertoo Matti Seimola V-Trafficilta.

Useimmat uusien autojen GPS-navigointilaitteet tukevat V-Traffic TMC:tä kuten VW, Opel, Toyota, Volvo, Audi, Lexus, Seat, Skoda, Mercedes-Benz sekä lisäksi Garmin, Pioneer ja Kenwood. Palvelu ei edellytä GPS-laitteissa SIM-korttia, eikä se siten aiheuta lisäkuluja.

V-Trafficin maksuttomat sovellukset ovat myös ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteisiin kuten kännyköihin ja tabletteihin niiden omista Google Play ja AppleStore -sovelluskaupoista. Vastuullinen kuljettaja huolehtii, että mobiililaite on sovellusta käytettäessä kiinnitettynä esimerkiksi auton kojelautaan. Ulkomailla matkustettaessa on hyvä varmistaa älypuhelimen käytön roaming-kustannukset. 

“Radio Novan sivuilla on V-Trafficin reaaliaikainen liikennekartta, josta tilannetta voi seurata kaikilla mobiililaitteilla. V-Traffic on käytössä myös Radio Novan juhannusliikenteen suoran lähetyksen toimittajilla, jotka raportoivat liikennetilanteesta kanavan kuuntelijoille. ”

 

Lisätietoa:

Matti Seimola, Sales & Marketing Manager, Mediamobile

matti.seimola@mediamobile.com, 050 379 6433

Liitetiedostot

V-Traffic-palvelut tuottaa Mediamobile Nordic Oy. Mediamobile on eurooppalainen liikennetiedon tuottaja, joka toimittaa laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla reaaliaikaisia tietopalveluja liikenteestä ja matkustamisesta autoteollisuudelle, navigaattoreihin, medialle, julkiselle sektorille ja kuljetusyrityksiin. Mediamobile Nordic on ranskalaisen Mediamobile S.A.:n omistama tytäryhtiö. Mediamobile toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Saksassa, Puolassa ja Ranskassa. www.v-traffic.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs