Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Springsteeniä kuuntelemaan 31.7. julkisilla – HSL järjestää lisäliikennettä konsertin jälkeen

HSL Helsingin seudun liikenne

Springsteeniä kuuntelemaan 31.7. julkisilla – HSL järjestää lisäliikennettä konsertin jälkeen

Tiedote.
Julkaistu: 26.07.2012 klo 11:52
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Olympiastadionilla konsertoi tiistaina 31. heinäkuuta Bruce Springsteen. Paikan päälle odotetaan arviolta 43 000 kuulijaa. Stadion sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella, ja sinne kannattaa saapua julkisilla – samalla välttyy ruuhka- ja pysäköintihuolilta. 

Olympiastadionille pääsee keskustasta esimerkiksi ratikoilla 4, 4T, 7A ja 10. Stadionin ohi kulkevat myös kaikki Elielinaukiolta lähtevät ja Mannerheimintietä ajavat bussit. Junalla tulija voi jäädä pois Pasilassa ja taittaa loppumatkan 7B-ratikalla.

HSL:n Reittiopasta kannattaa hyödyntää sopivan reitin suunnittelussa. Reittiopas neuvoo parhaat joukkoliikenneyhteydet pääkaupunkiseudulla sijaitsevien paikkojen välillä haluttuna ajankohtana. Reittiä voi hakea syöttämällä osoitteet hakulaatikoihin tai osoittamalla ne kartalta.

Lisäliikennettä ratikoilla ja busseilla

HSL järjestää lisäliikennettä Springsteenin konsertin päätyttyä ratikoilla 8X ja 10X noin klo 23.30 alkaen. 8X kulkee Oopperalta Paavalin kirkolle ja 10X puolestaan Oopperalta Kolmikulmalle.

Mannerheimintietä ajavilla busseilla 40, 43, 63, 69, 231N, 248A, 270N, 345N, 452 ja 453 on lisävahvistusta keskustasta poispäin konsertin jälkeen. Myös lähijunissa on lisävaunuja.

Lisäbussi 58X liikennöi 20 minuutin välein klo 23.30–1.10. Se kulkee reittiä Jäähalli–Nordenskiöldinkatu–Pasilan asema–Aleksis Kiven katu–Herttoniemi–Itäkeskus.

Toimiva joukkoliikenne tukee tapahtumien järjestämistä pääkaupunkiseudulla. Kun julkisilla liikutaan aktiivisesti niiden aikana, myös muun liikenteen sujuminen on taattu.

Lisätietoja liikennejärjestelyistä:
HSL:n liikennesuunnittelija Miska Peura, 040 176 8660

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää, ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs