Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Savonlinja satsaa tilausajoihin

Savonlinja

Savonlinja satsaa tilausajoihin

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 10:00
Julkaisija: Savonlinja

Reittiliikenteen puolelta tunnettu bussiyhtiö Savonlinja kehittää määrätietoisesti tilausajoihin liittyvää liiketoimintaansa. Liiketoimintajohtaja Kai Honkanen toteaa, että tilausajojen suosio on ehdottomasti nousussa.  

- Tilausajojen markkina on varsin kilpailtu, mutta uskomme, että meillä on kaikki edellytykset pärjätä kilpailussa. Yhtiön valtteina Honkanen mainitsee joustavuuden, monipuolisuuden ja ehdottoman ammattitaidon.  

- Meillä kaikki alkaa hyvästä palvelusta. Asiakkailta saatu hyvä palaute rohkaisee meitä ottamaan uusia askeleita nimenomaan tilausajojen puolelle, lisää Honkanen, jonka isoisä Toivo perusti yrityksen vuonna 1924.  

Jo yrityksen strategia linjaa Savonlinjan suurimmiksi kilpailutekijöiksi palvelun, ihmisläheisyyden, luotettavuuden ja suomalaisuuden. Viime keväänä toteutettu hinnoittelu-uudistus toi hinnat tuntuvasti alemmas: reittien hinnat keskimäärin puolittuivat ja parhaissa tapauksissa matkalaisen säästö on jopa 70 prosenttia. Samalla Etelä- ja Itä-Suomessa vahva toimija on laajentanut reittejä määrätietoisesti länteen.  

Tiukempi fokus tilausajoihin on luonteva askel yritykselle, jonka tavoitteena on olla Suomen hyväntuulisin ja mukaansatempaavin bussiyhtiö.  

- Savonlinja haluaa tuoda asiakkailleen elämyksiä ja piristystä päivään, linjaa Honkanen.  

Tammikuussa lanseerattu Savonlinjan uusi brändi korostaa elämyksellisyyttä ja näkyy vahvana mm. bussien kyljissä, www-sivuilla, verkkokaupassa, työvaatteissa ja Savonlinjan markkinoinnissa.  

Uuden visuaalisen ilmeen keskiössä on suomalainen maisema. Piirrostyylissä näkyy brändi-identiteetti, jonka lähestyttävyyttä ja hyväntuulisuutta on kuvannettu leikittelevällä kädenjäljellä, huolettomalla tunnelmalla ja elämäniloa huokuvalla raikkaudella.

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Kai Honkanen, kai.honkanen@savonlinja.fi, p. 040 843 0545

Savonlinja Oy aloitti aikataulun mukaisen liikenteen Lappeenrannan ja Lauritsalan välillä uudella T-Fordilla vuonna 1924. Tänä päivänä Savonlinja on perheyritys, joka työllistää noin 800 linja-autoalan ammattilaista. Savonlinja liikennöi noin 500 linja-autolla etupäässä Itä- ja Kaakkois-Suomessa, pääkaupunkiseudulla ja Turun ympäristössä. Vuosittain yhtiö kuljettaa noin 14 miljoonaa matkustajaa ja bussit taittavat taivalta yli 30 miljoonaa kilometriä.

Lisätietoja Savonlinjasta löytyy osoitteesta www.savonlinja.fi

Facebook - https://www.facebook.com/savonlinja
Twitter - https://twitter.com/savonlinja
Instagram - https://www.instagram.com/savonlinja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs