Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Riihimäen posti muuttaa lokakuussa Voimalankadulta Keskuskadun K-supermarkettiin

Posti Group

Riihimäen posti muuttaa lokakuussa Voimalankadulta Keskuskadun K-supermarkettiin

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 12:00
Julkaisija: Posti Group

– postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Riihimäen posti muuttaa 3.10.2016 K-supermarket Keskuskadulle (os. Keskuskatu 15, 11100 Riihimäki), tällöin postipalveluja saa K-supermarketissa klo 10 alkaen. Posti palvelee K-supermarketissa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä: ma-pe 7–21, la 7–18 ja su 12–18. K-supermarketissa pakettien vastaanottamisessa ja lähettämisessä palvelee myös Postin pakettiautomaatti.

Postin oma myymälä Voimalankadulla tarjoaa postipalvelut normaalisti 30.9. klo 17 asti. Postin aukioloaika on arkipäivisin klo 8-20. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutoksia kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Riihimäen alueella postipalvelut saa lisäksi Kontiontien R-kioskista (os. Kontiontie 34, 11120 Riihimäki).

Postin verkosto kasvaa Riihimäellä Postin noutopisteellä ja yrityspisteellä

Riihimäellä aloittaa myös uusi Postin noutopiste 7.9. K-citymarketin yhteydessä (os. Merkoksenkatu 5, 11710 Riihimäki). Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja siihen ohjautuvat lähialueen asiakkaiden noudettavat postilähetykset. K-citymarketissa palvelee jo entuudestaan Postin pakettiautomaatti.

Postin yrityspiste aloittaa Riihimäellä 20.6. (os. Eteläinen Asemakatu 2 A, 11130 Riihimäki), yrityspisteen aukioloaika on arkisin klo 8-17. Yritysten tarpeisiin suunnitellusta yrityspisteestä voi lähettää jonottamatta valmiiksi maksetut sekä sopimuksen mukaan laskutettavat kirjeet ja paketit. Tästä on etua yritykselle, joka tuo mieluiten itse lähetykset postiin eikä käytä Postin valmista nouto- ja jakelupalvelua.

Riihimäen alueella on kaiken kaikkiaan viisi Postin pakettiautomaattia, joista pakettien noutaminen ja lähettäminen on helppoa ja nopeaa.

S-market Hirsimäki, Lopentie 22–24, 11100 RIIHIMÄKI

K-supermarket Keskuskatu, Keskuskatu 15, 11100 RIIHIMÄKI

ABC Riihimäki, Kinturintie, 11120 RIIHIMÄKI

Prisma Riihimäki, Voimalankatu 2, 11130 RIIHIMÄKI

K-citymarket Riihimäki, Merkoksenkatu 5, 11710 RIIHIMÄKI

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin tarraan, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Tiedote palvelupistemuutoksesta 16.6.2015

 

Lisätietoja medialle:

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9–16.30)

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs