Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Ratatöiden vuoksi junia korvataan viikonloppuna Jyväskylä-Seinäjoki-välillä

VR Group

Ratatöiden vuoksi junia korvataan viikonloppuna Jyväskylä-Seinäjoki-välillä

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 10:42
Julkaisija: VR Group

Ratatöiden vuoksi neljä junaa korvataan viikonloppuna 21.–22. maaliskuuta linja-autoilla Jyväskylän ja Seinäjoen välillä.

Lauantaina korvataan Jyväskylästä klo 16.28 lähtevä taajamajuna (H485) Seinäjoelle sekä Seinäjoelta klo 16.34 lähtevää taajamajuna (H450) Jyväskylään. Seinäjoelta Haapamäelle saapuvalta bussilta on jatkoyhteys Tampereelle pikkubussilla klo 19.20.

Sunnuntaina korvataan Jyväskylästä Seinäjoelle klo 10.28 liikennöivä taajamajuna (H445) sekä Seinäjoelta Jyväskylään klo 10.34 lähtevä taajamajuna (H482). Seinäjoelta Haapamäelle saapuvalta bussilta on jatkoyhteys Tampereelle pikkubussilla klo 13.20.

Linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja, joten matka-aika pidentyy. Korvaavissa linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1,99 euro/puhelu + pvm) tai Internetistä. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.

 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

VR Groupin uutishuone

Yhteystiedot VR Groupin viestintään

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs