Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Ratatöiden vuoksi junia korvataan busseilla Jyväskylä-Jämsä-välillä

VR Group

Ratatöiden vuoksi junia korvataan busseilla Jyväskylä-Jämsä-välillä

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2015 klo 15:31
Julkaisija: VR Group

Ratatyöt vaikuttavat junien kulkuun Jyväskylän ja Jämsän välillä viikonloppuna 11-12.7. Yhteensä viisi aamulla ja aamupäivällä liikennöivää junaa korvataan molempina päivinä linja-autoilla.

Sekä lauantaina että sunnuntaina korvataan Jyväskylästä Jämsään klo 6.22 (IC 82) sekä klo 7.19 (S 84) lähtevät junat noin puoli tuntia junien lähtöaikaa aikaisemmin lähtevällä bussilla. Lisäksi korvataan klo 10.13 lähtevä InterCity-juna bussilla, joka lähtee Jyväskylästä junan lähtöaikaan. Jämsästä on junayhteydet Tampereen suuntaan.

Samoin sekä lauantaina että sunnuntaina korvataan Jämsästä Jyväskylään klo 10.06 (IC 83) sekä klo 12.09 (IC 85) lähtevät junat. Jyväskylästä on yhteydet junalla Pieksämäen suuntaan.

Linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja, joten matka-aika pidentyy. Korvaavissa linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1,99 euro/puhelu + pvm) tai vr.fi-sivuilta. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs