Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Raahen satamasta uusia reittejä Eurooppaan

Raahen satama

Raahen satamasta uusia reittejä Eurooppaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2011 klo 15:52
Julkaisija: Raahen satama

Ruotsalainen varustamo Rederi AB TransAtlantic aloittaa viikosta 1 tammikuussa 2012 viikottaisen feeder-konttiliikenteen Raahen satamasta.

TransAtlantic lisää Raahen sen nykyiseen TransFeeder North palveluun ja tarjoaa siten viikottain luotettavan feeder-konttiyhteyden Raahesta Hampuriin ja Bremerhaveniin käyttämällä kahta modernia 810 TEU:n konttialusta (TransAnund ja TransJorund), joilla on korkein jääluokka. Ensimmäinen suunniteltu Raahen käynti on 2.1.2012.

Rautaruukki Oyj on solminut vuosisopimuksen teräskuljetuksista Raahesta Italian Ravennaan. Ravennaan on laivattu terästä aiemminkin melko säännöllisesti noin kerran kuukaudessa, mutta vuodelle 2012 päätettiin tehdä vuosisopimus aiemmin rahdattujen spot-laivausten sijaan.

Rautaruukin tarkoituksena on, että laivauksissa päästäisin aiempaa tarkempaan aikatauluun ja säännöllisyyteen sekä vakaaseen rahtitasoon. Liikennettä operoi saksalainen varustamo MTL Duisburg (Maritim Transport Logistik), joka kuuluu Hartmann-varustamokonserniin. Varustamon muita lastivarauksia Suomessa hoitaa Oy Seachart Ltd.


Lue lisää uutisia Raahen sataman uutiskirjeestä.


Lisää tietoja:

Raahen Satama
Satamajohtaja Kaarlo Heikkinen
p. 044 4393930
kaarlo.heikkinen@raahe.fi

Liitetiedostot

Raahen satama on kokonaistavaraliikennemäärien perusteella Suomen kahdeksanneksi vilkkain satama. Satamassa käy vuosittain yli 700 laivaa. Ympärivuotinen liikenne on jatkunut lähes 30 vuotta. Sataman kautta kuljetetaan erilaisia raaka-aineita ja irtolasteja, terästä, sahatavaraa, kontteja sekä projektiluontoisia laivauksia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs