Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Postin yt-neuvottelut Uudenmaan varhaisjakelussa päättyneet

Posti Group

Postin yt-neuvottelut Uudenmaan varhaisjakelussa päättyneet

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2016 klo 15:12
Julkaisija: Posti Group

Postin yhteistoimintaneuvottelut Uudenmaan varhaisjakelussa ovat päättyneet. Postin hoitama sanomalehtien varhaisjakelu päättyy osassa Uuttamaata vuoden 2016 aikana.

- Kun sanomalehtien tilausmäärät digitalisaation vuoksi pienenevät, se vaikuttaa jakelun yksikkökustannusten nousuun. Olemme käyneet lehtiyhtiöiden kanssa perusteellisia keskusteluja erilaisista ratkaisumalleista. Muutokset varhaisjakelussa ovat tuttu ilmiö, mutta kokoluokassaan tämä Uudenmaan varhaisjakelun muutos on Postin varhaisjakelutoiminnassa merkittävä, Risto Savikko Postin Lehtipalveluista toteaa.

Kohderyhmään kuului 547 Postin varhaisjakelussa Uudellamaalla työskentelevää henkilöä. Henkilöstön vähentämistarve on 232 henkilöä (alustava arvio oli 370). Lopullisesta vähentämistarpeesta voidaan alustavan arvion mukaan hoitaa 94 vapaaehtoisin ratkaisuin, kuten Postin Uusi polku -ohjelman avulla.

Muutoksella ei ole vaikutusta Postin hoitamaan varhaisjakeluun muualla maassa, Postin perusjakeluun tai Postin muihin palveluihin.

Varhaisjakelu Postin hoitamana jatkuu pääkaupunkiseudulla ja osassa Uuttamaata

Sanomalehtien varhaisjakelu jatkuu kuten aikaisemminkin Postin hoitamana Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä osassa Uuttamaata.

Lehtitalot kertovat asiakkailleen jakelumuutoksista ja niiden aikatauluista

Posti neuvottelee edelleen lehtitalojen kanssa siitä, miten lehdet saadaan toimitettua tilaajille muutoksen jälkeen.

Alueella ilmestyvien sanomalehtien kustantajat vastaavat asiakasviestinnästä lehtien tilaajille ja kertovat tarkemmin muutosalueista sekä muutoksen aikatauluista omissa tiedotteissaan loppuvuoden aikana.

 

Lisätiedot: Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma - pe klo 9.00 - 16.30)

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs