Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Postin hoitama Helsingin Sanomien varhaisjakelu päättyy Oulussa – Posti käynnistää yt-neuvottelut

Posti Group

Postin hoitama Helsingin Sanomien varhaisjakelu päättyy Oulussa – Posti käynnistää yt-neuvottelut

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2016 klo 10:00
Julkaisija: Posti Group

Postin hoitama Helsingin Sanomien varhaisjakelu päättyy Oulussa 3.10.2016. Sanoma Oy on irtisanonut Postin varhaisjakelun postinumeroalueilla 90100, 90400, 90500 ja 90650 OULU.

Muutoksen vuoksi Posti aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Oulun varhaisjakelussa. Neuvottelut käynnistyvät 4.7.2016. Neuvotteluiden kohderyhmään kuuluu 47 varhaisjakelussa työskentelevää henkilöä. Alustavan arvion mukaan henkilöstön vähentämistarve on 47 henkilöä. Henkilöstövaikutukset täsmentyvät neuvottelujen edetessä.

Muutoksen taustalla on lehtiyhtiöiden taloudellinen ahdinko. Sanomalehtien tilaus- ja jakelumäärien vähenevät jatkuvasti ja jakelun yksikkökustannukset kasvavat. Tämän johdosta sanomalehtien jakeluun ja jakelukustannuksiin etsitään uudenlaisia ratkaisuja.

Vastuullisena työnantajana Posti osallistuu henkilöstön tukemiseen muutostilanteessa Uusi polku -tukiohjelmalla, joka tarjoaa valmennusta ja tukea työnhakuun, uudelleenkouluttautumiseen tai yrittäjäksi ryhtymiseen.

Helsingin Sanomien varhaisjakelu jatkuu Oulun alueella Postin hoitamana normaaliin tapaan 3.10.2016 asti.

Muutoksella ei ole vaikutusta Postin perusjakeluun tai Postin muihin palveluihin Oulussa.

 

Lisätietoja medialle:
Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma - pe klo 9.00 - 16.00)

 

 

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs