Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Posti laskee pakettien lähetyshintoja jopa 17 % – alle 10 kg painavien ulkomaan pakettien lähetyshintoihin korotus

Posti Group

Posti laskee pakettien lähetyshintoja jopa 17 % – alle 10 kg painavien ulkomaan pakettien lähetyshintoihin korotus

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2016 klo 09:02
Julkaisija: Posti Group

Posti laskee itsepalvelukanavista, kuten nettisivuilta, mobiilisovelluksesta tai pakettiautomaateilta ostettavien pakettien lähetyshintoja 1.9.2016 alkaen. Hintojen alentamisen taustalla on mm. digitaalisuuden hyödyntäminen ja itsepalvelun lisääntyminen. Hintojen alentaminen koskee tavanomaisilla käteismaksutavoilla maksettavia kotimaan paketteja.  

S-koon paketin hinta laskee 7,10 eurosta 5,90 euroon eli lähes 17 prosenttia. Muiden pakettikokojen uudet hinnat ovat:
- M-koko 7,90 euroa (ennen 8,10 euroa),
- L-koko 9,90 euroa (ennen 10,30 euroa) ja
- XL-koko 11,90 euroa (ennen 12,30 euroa).

Lisäksi Posti tarjoaa syyskuun loppuun asti kampanjatuotteena XS-pakettia 5 euron hintaan.

− Olemme tyytyväisiä, että pystymme siirtämään digitaalisen kehitystyömme sekä itsepalvelun tuomat hyödyt suoraan asiakashintoihin, Kati Nevalainen Postista toteaa.

Ulkomaille lähetettävien alle 10 kg painavien, tavanomaisilla käteismaksutavoilla maksettavien pakettien lähetyshinnat nousevat 1.10.2016 alkaen 12-15%. Näiden yleispalveluvelvoitteen piiriin 1.11.2016 jäävien pakettien lähetyshinnat nousevat vastaamaan todellisia kustannuksia. Paketteja on Postin pakettivolyymissä alle 0,5 %.

 

Itsepalvelukanavissa valinnanvaraa

Posti tarjoaa erilaisia itsepalveluun perustuvia palveluja pakettien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Pakettiautomaateilla voi vastaanottaa tai lähettää paketteja toiseen automaattiin tai mihin tahansa postiin Suomessa.

Pakettien lähettämisen voi tehdä myös Posti-mobiilisovelluksella, joka lähetystoimintojen lisäksi tarjoaa mm. lähetysseurantatietoja ja paketin ohjauspalveluja.

Kun paketin ostaa itsepalvelukanavasta, paketin saapumisilmoitus menee vastaanottajalle sähköisesti. Näin vastaanottaja saa tiedon paketin noutamisesta nopeasti. Noin 50 prosenttia paketeista noudetaankin ensimmäisen vuorokauden aikana.


Lisätietoa paketin lähettämisestä verkossa.

 

Lisätiedot:
Posti MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9-16.30)

Liitetiedostot

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs