Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Posti kuljettaa Turussa kaikki kaupungin kotiateriat

Posti Group

Posti kuljettaa Turussa kaikki kaupungin kotiateriat

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2016 klo 15:29
Julkaisija: Posti Group

Helmikuusta alkaen Posti kuljettaa kaikki Turun kaupungin kotihoidon asiakkaiden kotiateriat. Päivittäin Posti jakaa noin 700:lle asiakkaalle kotiaterian, joka on valmistettu Arkea Oy:n  ravintokeskuksessa. Ateriat kuljetetaan sopimuksen mukaan lämpimänä tai jäähdytettynä.

- Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat laadukasta ja maukasta ruokaa joka toimitetaan täsmällisesti ja luotettavasti. Posti on luotettava kuljetuskumppani ja kun ruokalähetyksiä viedään erityisesti vanhuksille, Postin työasussa oleva tuttu työntekijä tuntuu turvalliselle. Yhteistyö Postin kanssa sujuu hienosti, kertoo Arkean palvelujohtaja Sanna Malaska.

Ateriakuljetukset ovat tiukkaan aikataulutettu ja sitovat paljon kuljetuskalustoa lyhyiksi ajoiksi päivittäin. Se edellyttää Postilta resursseja sekä varautumista myös päivittäisiin muutoksiin. Laadullisina perusteina valintaan vaikuttivat muun muassa suunnitelmat poikkeustilanteiden varalle henkilöstön ja kuljetuskaluston osalta sekä ympäristövaikutusten huomioiminen.

- Postilla on pitkät perinteet kunnallisen ateriapalvelun kumppanina. Olemme iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä ateriakuljetuksissa Arkean kanssa ja kuljettaa ateriat turkulaisille, sanoo Postin ateriakuljetuspalveluista vastaava päällikkö Pekka Kuronen.

Posti toteuttaa ateriakuljetuksia tällä hetkellä noin 100 paikkakunnalla: viemme vuodessa 2 miljoonaa ateriaa koteihin ja päivittäin 500 000 ateriaa päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin ja muihin kuntien toimipisteisiin. Kaikki Postin tarjoamat alueelliset ateriakuljetukset ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, jolloin kuljetusajat ja paikat sekä toimintatavat on sovittu asiakkaan tarpeen mukaan. Posti koetaan tutuksi ja luotettavaksi kuljetuskumppaniksi. Vuoden 2015 alusta alkaen kaikki Postin palvelut Suomessa ovat 100 % hiilineutraaleja.

Lisätiedot:
Postin MediaDesk puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9.00-16.30)
Arkean palvelujohtaja Sanna Malaska puh. 040 359 3297
Aterioiden muutokset ym.: Arkea Ateriapalvelu puh 040 827 2312 (arkisin klo 8.00 - 13.00)

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Yrityksen omistajat ovat Turun kaupunki, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Uudenkaupungin kaupunki ja Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä. Arkea palvelee 1 100 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs