Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Polaris uutuus uudistaa käsitykset mönkijöistä!

Oy Otto Brandt Ab

Polaris uutuus uudistaa käsitykset mönkijöistä!

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2015 klo 12:15
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

Maailman suurin mönkijävalmistaja, Yhdysvaltalainen Polaris on tuonut markkinoille täysin uuden mönkijäkonseptin. Uusien Sportsman ACE -mallien suunnittelun perustana on ollut laajoista asiakastutkimuksista kerätty anti. Asiakkaiden ja käyttäjien toiveita ja odotuksia kuuntelemalla on syntynyt aiemmista lähes täysin poikkeava mönkijämallisto.

Uuden Polaris Sportsman ACE -mönkijän ajaminen on nyt samanlaista kuin auton ajaminen. Mönkijässä istutaan kuten autossa, sitä ohjataan kuten autoa ja se käyttäytyy ajettaessa kuten auto. Siihen saa jopa katon, tuulilasin ja hytin.

Jotta tähän on päästy, on mönkijän perusrakenteisiin täytynyt tehdä huomattavia muutoksia. Merkittävin tekninen muutos on uusien mönkijöiden selvästi aiempaa matalampi painopiste. Myös kuljettajan painopiste on siirtynyt aiempaa selvästi alemmas ja tuloksena on hyvin automainen ajettavuus. Tätä korostaa toinen suuri muutos. ACE:n ohjaaminen tapahtuu perinteisen ohjaustangon sijasta ohjauspyörällä eli ratilla. Mönkijän voimansiirto on täysin automaattinen ja näin ajaminen ACE:lla onkin äärimmäisen helppoa.

Aidosti ympärivuotiseen hyötykäyttöön

Uudesta Sportsman ACE:sta haluttiin myös käyttöominaisuuksiltaan selvästi aiempaa monipuolisempi ja parempi. Tavoitteena oli aidosti ympärivuotiseen käyttöön soveltuva traktorimönkijä, jolla liikkuminen onnistuu säässä kuin säässä. Vastauksen haasteeseen tarjoaa ACE:n pikakiinnitteiset Lock&Ride varusteet. Saatavilla on muun muassa katto, tuulilasi, takalasi tai koko hytti. Näin mönkijällä ajaminen on nautittavaa myös vesi- ja lumisateella. 

 

Polaris ACE

Erittäin turvallinen

Merkille pantavaa ovat myös ACE:n uudet turvallisuusratkaisut. Mönkijässä on teräksinen ROPS-turvakehikko, turvavyöt ja turvaverkot. Painopisteen alentamisen ja selvästi tavallista mönkijää pidemmän akselivälin myötä mönkijän tasapaino ja hallittavuus on vaativassakin ajossa selvästi hallitumpaa ja turvallisempaa.  Lisäksi ACE-mallin taka-akselissa on lukittava TURF-tasauspyörästö, jonka ansiosta automaattisen nelivedon voi kytkeä sähköisesti vetämään vain toisella takapyörällä. Tämän mönkijöille ainulaatuisen ominaisuuden ansioista ACE-mönkijän kääntösäde on tavallista pienempi, se ei jätä renkaiden murron aiheuttamia jälkiä maastoon ja myös renkaiden kuluminen on vähäisempää. TURF 1x4 -veto tekee ajamisesta myös tasapainoisempaa ja turvallisempaa varsinkin kestopäällysteisellä tiellä. 

Traktorimönkijä on usein koko perheen yhteinen hankinta. Helppokäyttöisyytensä ja kattavan turvavarustelunsa ansiosta Sportsman ACE:a voikin suositella jo 15-vuotiaille T-ajokortin omaaville henkilöille turvalliseen liikkumiseen harrastuksiin ja kouluun. 

Materiaalit:

Kuvat ladattavissa: http://media.brandt.fi?w=FqxRdW2

Lisätietoja:

Jyrki Tikkanen
Brandt-Polaris Oy
p. 0400-870 024

 

 

 

 

Liitetiedostot

Polaris-traktorimönkijöitä edustava Brandt-Polaris Oy on Suomen suurin maastoajoneuvojen maahantuoja, ja se on osa 108-vuotiasta Otto Brandt -konsernia. Maastoajoneuvot ovat olleet historiansa alusta alkaen vahvasti mukana konsernin tuotevalikoimassa, ja nykyään ne ovat sen suurin tuoteryhmä. http://www.polaris.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs