Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Pohjolan Liikenteen Helsinki–Loviisa–Kotka-pikavuoroja uudistetaan

Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenteen Helsinki–Loviisa–Kotka-pikavuoroja uudistetaan

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 12:01
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne uudistaa aikataulujaan ensi vuoden alussa reitillä Helsinki–Loviisa–Kotka/Karhula.  Aikatauluja ja pysähdyksiä muutetaan 1.1.2016 alkaen niin, että valtatiellä 7 liikennöivien pikavuorojen aikataulutarjonta on kattava kysytyimpiin matkustusaikoihin ja vuorot palvelevat asiakkaita entistä paremmin.

Arkisin pikavuoroja ajetaan kumpaankin suuntaan kahdeksan ja viikonloppuisin viisi. Osa vuoroista ajetaan jatkossa jälleen Itäkeskuksen kautta. Pikavuoropysäkit siirtyvät Itäväylän varteen, mikä nopeuttaa vuoroja merkittävästi.

Jatkossakin osa vuoroista ajetaan Loviisan kautta, ja kaikki vuorot pysähtyvät Karhulassa. Syöttöyhteys Haminaan jää pois.

Bussiliput Pohjolan Liikenteen pikavuoroihin saa helposti omasta verkkokaupasta www.pohjolanliikenne.fi tai autosta kuljettajalta. Verkkokaupasta myös jatkuvasti uusia tarjouksia eri reiteille sekä lisätietoja lipuista ja aikatauluista.

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heikki Alanko, Pohjolan Liikenne, puh. 040 8623 745

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin.  Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs