Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Pohjolan Liikenteelle nopeita vuoroja Helsinki–Salo–Turku-reitille sekä Raumalle

Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenteelle nopeita vuoroja Helsinki–Salo–Turku-reitille sekä Raumalle

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 14:16
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne uudistaa aikataulujaan ensi vuoden alussa Helsinki–Salo–Turku–Rauma-reitillä. Aikatauluja ja pysähdyksiä muutetaan 1.1.2016 alkaen niin, että ne palvelevat asiakkaita entistä paremmin. 

Vuodenvaihteesta lähtien Pohjolan Liikenne tarjoaa arkiaamuisin uudet nopeat vuorot Turusta Helsinkiin klo 5.40 (ei pe), klo 6.40 ja klo 7.30. Vuorot saapuvat Helsinkiin klo 7.55 (ei pe), klo 8.55 ja klo 9.45.

Helsingistä Raumalle tulee uusi suora, nopea yhteys arkisin. Vuoro lähtee Helsingistä klo 10 ja jatkaa Turusta klo 12.15 Raumalle, jonne saapumisaika on klo 13.50. Raumalta Turun kautta Helsinkiin ja takaisin liikennöi arkisin kolme vuoroa. Viikonloppuisin vuoroja on yhdestä kahteen kumpaankin suuntaan.

Bussin kyytiin myös kylpylähotelli Caribialta

Ykköstien Helsinki-Turku pikavuoroliikenteen aikatauluja tarkistetaan palvelemaan asiakastarpeita entistä paremmin. Vuoroja on viikonpäivästä riippuen tarjolla 30-40, joten asiakkaita pystytään palvelemaan kattavasti kumpaankin suuntaan.  Jatkossa 3-4 päivittäistä vuoroa kumpaankin suuntaan alkaa Turun kylpylähotelli Caribian pysäkiltä tai päättyy sinne. Nämä bussit liikennöivät aina myös linja-autoaseman kautta. 

Bussiliput Pohjolan Liikenteen pikavuoroihin saa helposti omasta verkkokaupasta www.pohjolanliikenne.fi tai autosta kuljettajalta. Verkkokaupasta myös jatkuvasti uusia tarjouksia eri reiteille sekä lisätietoja lipuista ja aikatauluista.  

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heikki Alanko, Pohjolan Liikenne, puh. 040 8623 745

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin.  Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs