Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Pohjoismaiset joukkoliikennetoimijat kokoontuvat Kööpenhaminaan ensi kesäkuussa

HSL Helsingin seudun liikenne

Pohjoismaiset joukkoliikennetoimijat kokoontuvat Kööpenhaminaan ensi kesäkuussa

Tiedote.
Julkaistu: 23.01.2012 klo 12:21
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Maksuvyöhykkeet, ympäristökysymykset ja asiakkaiden tarpeet ovat pääteemoja ensi kesäkuussa järjestettävillä Pohjoismaisilla paikallisliikennepäivillä. Kööpenhaminaan odotetaan yli 300 poliitikkoa ja virkamiestä viidestä eri Pohjoismaasta 13.-15.6.

Pohjoismaiset paikallisliikennepäivät järjestetään joka toinen vuosi. Kööpenhaminan joukkoliikennetoimija Movia vastaa tänä vuonna päivien ohjelmasta Tapahtuman tavoitteena on ideoiden, kokemusten ja ratkaisujen vaihto joukkoliikennetoimijoiden kesken.

"Odotamme mahdollisuutta oppia toisiltamme. Pohjoismaat ovat yhteiskuntarakenteeltaan hyvin samankaltaisia ja meidän on suhteellisen helppo vaihtaa kokemuksia maasta toiseen", Movian pääjohtaja Dorthe Nøhr Pedersen sanoo.   

Tanskan liikenneministeri Henrik Dam Kristensen avaa päivät. Tapahtuma järjestetään hiljattain remontoidussa Hotelli Scandic Köpenhaminassa 13.-15.6. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä. 

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Lisätietoja: Movian lehdistöpalvelu puh. +45 36 13 20 13.

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista.Yhteystietoja medialle http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs