Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Pohjanmaan II Sosiaali- ja terveystieteiden päivät tarjoaa kaikille avoimen luennon syövän hoidosta

Vaasan kaupunki

Pohjanmaan II Sosiaali- ja terveystieteiden päivät tarjoaa kaikille avoimen luennon syövän hoidosta

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 15:47
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki tarjoaa osana Pohjanmaan II Sosiaali- ja terveystieteiden päiviä kaikille avoimen, ilmaisen yleisöluennon. Vaasan keskussairaalan syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri Heidi Bengts puhuu aiheesta: Mitä on syövän hyvä hoito? Luento pidetään torstaina 22.9. klo 16 Ravintola Silverian auditoriossa.

Väestön ikääntyessä syöpätapausten määrä kasvaa jatkuvasti ja lääketieteellinen kehitys on huimaa. Hyvään syövän hoitoon tarvitaan hyvän lääketieteellisen hoidon lisäksi myös hyvää potilaan kohtaamista ja moniammatillista otetta. Hyvää hoitoa tarvitaan syövän kaikkiin vaiheisiin, myös saattohoitoon.

Syöpähoitoja kehitetään Vaasan sairaanhoitopiirin alueella

Luennoitsija, syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri Heidi Bengts on laatinut syöpähoitojen ohjeistuksia Vaasan sairaanhoitopiirin alueelle. Bengts on edistänyt vahvasti myös syövän oireita lievittäviä hoitoja. Hoitomuotoja on otettu käyttöön yhteistyössä terveyskeskusten kanssa.

Luennolle ei tarvitse ilmoittautua, vaan luennolla on vapaa pääsy. Luento kestää noin 45 minuuttia. Luento pidetään pääosin suomeksi. Keskustelua voi käydä sekä suomeksi että ruotsiksi.  

Lisätietoja:

Asiantuntija Raimo Isoaho
puh. 040 177 9689 tai 044 712 7880
raimo.isoaho@vaasa.fi

Sosiaalityö ja perhepalveluiden tulosaluejohtaja Erkki Penttinen
puh. 06 325 2610
erkki.penttinen@vaasa.fi

www.vaasa.fi/sotepaivat2016 

 

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs